Dansk
Gamereactor
nyheder
Half-Life 2

Half-Life 2 fylder 10 år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Som tiden dog flyver! I denne weekend er det 10 år siden at Half-Life 2 - et af de måske mest indflydelsesrige spil nogensinde - udkom. Det betyder også at Steam som spilbutik er omkring 10 år gammelt, selvom det efterhånden føles som om det altid har været her.

HQ

Half-Life 2 satte i sin tid en helt ny standard for især ansigtsanimationer i spil, og tegnede den skabelon mange andre skydespil sidenhen er bygget efter. Det var også et af de første 3D-spil til at byde på et fysiksystem, hvor snart sagt enhver lille flaske, øldåse, trækasse eller anden mellemstore genstand i omgivelserne kunne flyttes. Og det var uden tvivl det første, der gjorde denne mekanik til et våben i form af den fantastiske gravity gun.

Siden da har Source-spilmotoren, som Half-Life 2 bygger på, også dannet rygraden i spil som Counter-Strike: Source, Portal-serien, Team Fortress 2, Left 4 Dead og Dota 2.

Hvad er dit bedste minde fra Half-Life 2? Fortæl i kommentarerne!

Half-Life 2

Relaterede tekster

2
Half-Life 2Score

Half-Life 2

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Black Mesas redningsmand trækker i dragten endnu engang. Tanggaard har spillet sig gennem Xbox-versionen.

Half-Life 2Score

Half-Life 2

ANMELDELSE. Skrevet af Steen Marquard

To halve giver en hel og det er netop helhed og fuldendthed, der kendetegner Gordon Freemans nye episke eventyr.Indlæser mere indhold