Dansk
Gamereactor
nyheder
Killer is Dead

GRTV: Suda51 snakker next-gen og babyer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi tog fat i Goichi Suda, bedre kendt som Suda51, i Köln til en snak om Killer is Dead, next-gen... og, jaeh, hemmeligheder og t-shirts. Det var en ret kort snak, og med lanceringen af Killer is Dead lige om hjørnet, holdte vi tonen let og afslappet.

HQ

Suda51 fortalte blandt andet om sine følelser for spillet, der lander ganske snart: "Det er som at være forælder når du ser dit barn flyve fra redder. Du føler dig både lettet og samtidig spændt, bekymret, du ved, for hvordan det skal gå".

Suda51 sagde også, at han køber de nye konsoller på lanceringsdagen, da han "elsker spil", og at han er vældig interesseret i at lave spil til de nye konsoller. Hvilke spil det kunne være, havde han dog ikke lyst til at fortælle endnu.

Relaterede tekster

6
Killer is DeadScore

Killer is Dead

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Et paranormalt actioneventyr med superagenter, instrueret af Suda51, lyder som en lovende cocktail, men kan Killer is Dead leve op til forventningerne?

0
Lyt til J-Rock fra Killer is Dead

Lyt til J-Rock fra Killer is Dead

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Det japanske J-Rock-band Jesse and the Bonez, der sædvanligvis blander masser af musikstile i deres sange, har i forbindelse med Killer is Dead bidraget med sangen...

2
Killer is Dead - Mondo's Girls Trailer

Killer is Dead - Mondo's Girls Trailer

NYHED. Skrevet af Lee West

Det ville næppe være et spil fra Grasshopper Manufacture eller Suda 51, hvis det ikke involverede en bunke langbenede femme fatales. Og ja, Killer is Dead falder trygt og...Indlæser mere indhold