Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us: Part II

Grej fra The Last of Us: Part II's Faction-del er tilsyneladende lækket

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi venter stadig meget, meget tålmodigt på at Naughty Dog tilføjer den lovede multiplayer-del til The Last of Us: Part II, som vi går ud fra vil hedde Factions ligesom i det originale spil. Selvom at studiet selv endnu ikke har fremvist denne del, så er der nu allerede lækket grej fra den kommende multiplayer-del.

Speclizer har nemlig afsløret, at han har fundet visse stykker grej i spillets kildefiler, og det er faktisk lykkedes ham at loade dem ind i en version af spillet, så man for alvor kan se dem. Der er tale om tre rustninger, mere specifikt en skudsikker politivest, noget SWAT-lignende grej og til sidst militærudstyr.

Du kan se videoen lige. Der er også et billede herunder af politivesten, men naturligvis var disse aktiver ikke tiltænkt offentlige øjne, så detaljegraden er endnu lav.

Det kan dog vidne om, at der er noget under opsejling.

The Last of Us: Part II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold