Dansk
Gamereactor
nyheder
Greedfall

Greedfall kommer til Xbox Series X og PS5 i næste uge sammen med ny DLC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Franske Spiders Studio har efterhånden udgivet en række rollespil, og Greedfall fra 2019 er endt med at blive deres mest succesfulde hidtil. Spillet fik så meget succes, at udvikleren tilbage i november kunne annoncere, at de ville lancere en version af spillet til PS5 og Xbox Series X, som nu er lige på trapperne.

Den gratis opdatering ankommer den 30 juni og byder blandt andet på 4K UHD opløsning, forbedret grafik, hurtigere indlæsningstider og mulighed for at spille med 60 fps.

Samme dag udkommer også en spritny DLC til det snart to år gamle spil i form af The De Vespe Conspiracy. Her får du en ny region at udforske samt en stor konspiration at opklare for at bevare den prækere magtbalance i spillets verden Teer Fradee.

Og for lige at binde en sløje på halen, så udkommer der samtidig med alt dette, også en samlet pakke kaldet Greedfall: Gold Edition. Pakken udkommer til både nye og gamle konsoller samt PC og indeholder hovedspillet samt DLC'en. Køber du den fysiske udgave får du også en plakat, tre postkort og nogle klistermærker med i pakken.

Greedfall

Relaterede tekster

GreedfallScore

Greedfall

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Spiders Studio forsøger sig med endnu et rollespil, men dette er faktisk deres hidtil bedste. Vi anmelder det spændende Greedfall.Indlæser mere indhold