Dansk
Gamereactor
nyheder
Bioshock 2

Gratis Minerva's Den-DLC til alle Bioshock 2-ejere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kort før weekenden meddelte 2K Games, at de har droppet Games for Windows Live-DRM'en i Bioshock 2 og erstattet den med Steamworks. Det betyder, at alle, der har Bioshock 2 til PC, blot kan indtaste deres licensnøgle i Steam og hente den nye udgave af spillet.

I samme omgang har 2K også tilføjet controller-understøttelse til spillet, så det virker med Big Picture Mode, og gjort DLC-pakken Minerva's Den gratis. Pakken tilføjer en ny minikampagne til spillets singleplayer-del.

Microsoft stoppede Games for Windows-programmet tidligere i år, og har blandt andet nedlagt den tilknyttede onlinebutik. Det er formodentlig derfor 2K Games har besluttet at konvertere Bioshock 2 til Steamworks.

Bioshock 2

Relaterede tekster

8
Bioshock 2 - Minervas DenScore

Bioshock 2 - Minervas Den

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Mens vi venter på Bioshock: Infinite, vender vi endnu engang blikket ned i det mørke Atlanterhav, til byen hvor alt er muligt. Læs anmeldelsen af Minervas Den her...

Bioshock 2Score

Bioshock 2

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Emil Ryttergaard kæmper sig igennem Rapture atter engang. Plasmider og skræmte småpiger vender tilbage i Bioshock 2, men de er ikke alene. Læs det hele her...Indlæser mere indhold