Dansk
Gamereactor
previews
Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V - Online Heists

I næste uge byder Grand Theft Auto V på Heist i online-form, og alt tyder på, at de giver god grund til et gensyn med Los Santos

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Min favoritmission i GTA Online, indtil videre, har været én som mine venner og jeg altid tog som en del af vores ugentlige spilsessioner.

Det var et såkaldt jet theft job, hvor vi skulle en tur på stranden, søsætte et koordineret angreb på jakkesættene, der vogtede over flyet, og så videre i en to-vejs flugt. En af os ville suse mod skyerne mod Blaine County-lufthavnen, mens resten ville ræse på motorvejen i et kapløb om at nå først frem. Årsagen? De skulle rydde jorden, så vi var parate til landing med det stjålne fly.

Det var en mission, hvor vores evner til at samarbejde var i højsædet. Det herlige var, at uanset hvilken rolle man tog, havde man det sjovt.

Efter fire timer med en af de fem nye online Heists, som ruller ud i Los Santos næste uge, er det glædeligt at kunne konstatere, at det atter er kvaliteter, der gør sig bemærkede.

Dette er en annonce:

Online Heists deler mange af offline-delens ankepunkter: holdet, rovet, forberedelsen og jobbet.

Hvert Heist har flere setup-missioner - fem i hver af dem vi spillede. Har du en level 12-figur og en highend-lejlighed, så kan du indlede et Heist. Hvis du altså har råd til at lede operationen. Mens du ikke får penge fra setup-missionerne på samme måde som dine holdmedlemmer, tjener du 10% RP-buff når jobbet er klaret. Derefter er det op til dig, hvordan rovet fordeles. Du får kort sagt din investering igen - med renter.

Du kan ligeledes frit vælge, udskifte eller kassere holdmedlemmer fra mission til mission. Der er ingen tvungen deltagelse i løjerne. Alligevel er der ingen tvivl om, at der er en næsten organisk sammenhæng, hvis du vælger at tage alle missionerne i træk. Klarer du en mission, sendes du tilbage til free mode indtil endnu et telefonopkald sender dig mod din næste opgave. Send en invitation til nogle udvalgte medspillere og du er i gang.

Grand Theft Auto V
Dette er en annonce:

Der er mindre begivenheder, når du ræser eller flyver på tværs af øen med masser af udfordringer og generøse checkpoints, så du sjældent føler det som et slag i ansigtet at fejle undervejs. Jeg bliver konstant mindet om, hvor meget der er i spillet, mens jeg suser gennem familiære områder i de timer Heist-missionerne tager.

Som med andre samarbejdsmissioner er der delte liv og en timer til løjerne.

Kommunikation er essentiel, og det samme er igen tilfældet med samarbejde. At snige sig ind som et hold af finskytter i nattens mørke, mens man undgår at blive opdaget kræver en del af holdet.

Man skal således stjæle eksperimentielle våben, fly og en del mere. Den sidste mission vi prøver, skiller sig dog ud fra mængden. Det føles som en slags "best of"-opsamler. Til gengæld består den af områder, som man ikke har set før. Der er også nye fartøjer som hydra-jetten, en Valkyrie-helikopter med plads til fire, der er skarpskydende fjender med tungt panser og udfordringer til hackeren. Denne var benhård.

Grand Theft Auto V

Der er endnu en væsentlig del i disse Heists: Præcision er påkrævet, hvis du vil opnå bedre belønninger og højere scores. Men du vil alligevel grine højlydt, når et holdmedlem fejler. Vi husker især en scene, hvor ventende medlemmer blev hugget over af rotorbladene på en helikopter. Eller dengang hvor et løb blev forvandlet til en scene af eksplosioner grundet et fremadstormende tog.

Det er kort sagt en pakke fyldt med udfordringer og morskab, med mulighed for at yderligere at skrue op for førstnævnte, hvis man eksempelvis vil klare missionen uden at dø overhovedet.

Vi oplever en mission, hvor to medlemmer udstyret med nattesyn indtager et mørkelagt laboratorie, mens andre holder stand mod en angribende helikopter udenfor. Det er heftigt og nervepirrende.

Det mest imponerende er dog, at selvom vi allerede har brugt år i Los Santos, er det stadig herligt underholdende.

Mens tidligere missioner i GTA Online har føltes som skud med spredehagl, føles de nye tilføjelser mere fokuserede og langt tættere på, hvad man ville forvente af multiplayer-endgame.

At denne opdatering bliver gratis at hente og tilføjer nyt til en i forvejen enorm spiloplevelse er bare endnu et plus. Vi er sikre på, at Heists nok skal trække spillere tilbage til Los Santos.

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V
Grand Theft Auto VGrand Theft Auto VGrand Theft Auto V

Relaterede tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Årets ubestridt største udgivelse er landet. GTA V er angiveligt det dyreste spil nogensinde. Er pengene godt givet ud? Er det hypen værd? Rasmus fælder dom.Indlæser mere indhold