Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Google Nest Doorbell

Google gør det bare igen. Den nye Nest-dørklokke er bare bedre end konkurrenternes.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi kan ikke rigtig sige det nok gange - om det er en Pixel-telefoner, et sæt in-ears, eller overvågningsgrej til hjemmebrug, så får Google ikke nok ros for deres hardware-design. Det gør sig kun mere gældende, når man kaster et blik på den nye Nest Doorbell (with battery), en trådløs videodørklokke, der ikke bare ser en del mere subtil ud end de primære konkurrenter, men også tilbyder et bredere sæt features ganske gratis.

HQ

Den nye Nest Doorbell koster 1499 fra Google selv, men som de fleste Smart Home-entusiaster ved, så kan dette oftest betragtes som startprisen, for generelt set gemmer mange af de her producenter kritiske features bag abonnementsvægge også. Der er da også et abonnement, Nest Aware, som blandt andet giver adgang til specifik ansigtsgenkendelse, eller mere end de gratis tre timers opbevaring af optagelser.

Google Nest Doorbell (with battery)

Men du får faktisk meget af den afgørende funktionalitet uden også. Du får samme FOV på 145 grader, samme tovejskommunikation, samme opløsning i 960x1280/30fps, samme objektgenkendelse, der kan fortælle dig om det er en hund, en person eller en bil der har aktiveret en given zone. Med andre ord; det hele er her fra start af.

Og ligesom med andre Nest-enheder foregår det igennem Home-appen primært, men der kan indhentes assistance fra en dedikeret Nest-app også. Pointen er sådan set bare at opsætningen foregår ganske flydende, og er sågar lettere end ovre hos Arlo. Det er også her igennem du får notifikationer, og de er som oftest pålidelige, og foregår i real-time, i stedet for via en forsinkelse på noget der ligner 3-4 sekunder.

Dette er en annonce:

Der er andre fordele også. Forbindelsen via eksempelvis Nest- eller Home-baserede skærme er del mere pålidelig, og du kan også lettere få information udleveret fra Google Assistant. Det er med andre ord et lidt smartere kamera, der på mere dynamisk vis agerer en del af dit smarte hjem - hvis altså dette er opbygget i Google Home.

Google Nest Doorbell (with battery)

Der er naturligvis en IP-certificering, Night Vision op til tre meter, en driftstemperatur på mellem 40 grader plus og 20 grader minus og adskillige PIR-baserede sensorer. Vigtigst af alt ser den også bare flottere ud, og fremstår som en mere naturlig del af de fleste hjem, eller måske snarere bare dørkarme. Det har primært noget at gøre med at den ikke er nær lige så dyb, men stikker bare 24.1 millimeter ud fra den monterede ramme. Det er altså noget lidt andet end eksempelvis Arlos dørklokker.

Batterilevetiden er, indtil videre, i hvert fald en solid måned, det er dog uden ret mange aktiveringer, det skal siges, men Google kan selv på relativt intelligent vis afgøre om hvorvidt den skal prikke dig på skulderen, eller forblive offline, så indtil videre er det en del bedre end igen Arlos dørklokke. Når batteriet skal lades, sker det i øvrigt via USB-C.

Dette er en annonce:

Så alt i alt har Google gjort det igen. Nest Doorbell (med batteri) er endnu et slam dunk, der undergraver kritiske konkurrenter, og leverer funktionalitet og æstetik i én og samlet pakke.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold