Dansk
Gamereactor
nyheder
Goat Simulator

Goat Simulator på vej til N-Gage (og ude nu på Mac og Linux)

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De svenske galninge fra Coffee Stain Studios meddeler at Goat Simulator - som de selv betegner som "verdens dummeste spil" - er ude nu på Mac og Linux. Har man allerede spillet til PC, får man automatisk Mac og Linux-udgaverne oven i hatten, da Goat Simulator er en Steam Play-titel. Det er i øvrigt også på udsalg lige nu. Som pressemeddelelsen beskriver det:

"Everyone who already owns the game on PC will be able to play it on Mac and Linux too, while people who don't can buy it at a discounted price on Lord Protector Gaben's annual Steam Summer Sales."

Coffee Stain skriver også, at de arbejder på en version af spillet til Nokia N-Gage, hvilket inspirerede chefredaktøren for Gamereactor Tyskland til at trylle denne lille skønhed sammen:

Goat Simulator

Relaterede tekster

Goat SimulatorScore

Goat Simulator

ANMELDELSE. Skrevet af Fabrizia Malgieri

Det er dumt, fuld af fejl og skævt, men det er også virkelig sjovt. Læs vores anmeldelse af Goat Simulator her...

0
GoatZ udkommer i denne uge

GoatZ udkommer i denne uge

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Det var nok uundgåeligt i sidste ende, men zombier og geder vil nu blive kombineret i GoatZ-udvidelsen til Goat Simulator. Udvidelsen er på vej til Windows PC, Mac og...

2
Goat Simulator kommer til Xbox i næste måned

Goat Simulator kommer til Xbox i næste måned

NYHED. Skrevet af Lee West

Microsoft har nu bekræftet at Goat Simulator kommer til Xbox One og Xbox 360. Det skete med en frisk trailer for gede-eventyret. Cofee Stain Studios sandkassespil med en...Indlæser mere indhold