Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall 2

GameStop sætter Titanfall 3-forudbestillingsæsker ud

Det har sågar været muligt at putte penge imod en forudbestilling.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Respawn Entertainment selv har i flere omgange været ret afvisende over at skulle være i gang med et nyt Titanfall-spil, selvom mange direkte higer efter at se serien fortsætte. Dog indgik spillet i det berygtede Nvidia-læk for lang tid siden, og alle de spil har vist sig at være ægte.

Så er det et tilfælde at hele GameStop i Tyskland nu har sat forudbestillingsæsker ud, hvor kunder kan direkte forudbestille Titanfall 3? Se, det ved vi ikke med sikkerhed, men Exputer har gravet lidt, og har fundet ud af at det er et bredt initiativ.

Desuden er det noget der er sket for nylig, og ikke bare en rest fra dengang Titanfall 2 eksempelvis lige var kommet ud. En bruger på Reddit checkede sågar i en af de tyske butikker, om det vitterligt er muligt at forudbestille, og det var det altså.

Vi tager det hele med et gran salt, og afventer.

Titanfall 2

Relaterede tekster

Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.Indlæser mere indhold