Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

Gamereactors Julekalender 2022: 1. december

Vi åbner endelig op for årets allerførste rude, og den er lidt anderledes end normalt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lad os da lige starte med at slå fast, at årets julekalender forbliver et af årets store højdepunkter for redaktionen. Vi går i månederne op til og snakker ivrigt med mulige partnere om præmier.

Men nu er dagen altså endelig kommet. Vi har allerede orienteret jer lidt i forvejen, og I ved endnu en gang præcis hvad der skal ske. Vi læner os mest ind i hardware, og vi åbner for den 24. rude lidt før, indenfor en uges tid, for at give jer tid til at svare.

Men I vil uden tvivl bare gerne have et kig på årets debutrude, og det er faktisk en DualSense Edge-controller, et produkt der endnu ikke er lanceret, men det kommer det til at være idet vinderen kåres, og så bliver du blandt de første i verden til at sidde med Sonys mere hardcore PlayStation-controller.

Svar på spørgsmålet herunder i kommentarfeltet og vind. Du behøver ikke nødvendigvis at svare i dag - alle ruder er åbner frem til kåringen kort efter nytår.

Hvad er dit favorit førstepartsspil fra Sony, og hvorfor?

Gamereactors Julekalender 2022: 1. december


Indlæser mere indhold