Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Uncharted: The Nathan Drake Collection

Gamereactor's Game of the Year - Bedste Remake/Remaster

Gamereactor's Game of the Year er i gang, og vi vil hver dag afslører en ny vinder frem til nytårsaften. Nu er vi nået til Bedste Remake/Remaster, og vinderen er..

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gamereactor's Game of the Year består af 12 kategorier, og hver eneste vinder er et resultat af en kompliceret stemmeproces, hvor hundredevis af titler har været oppe at vende. Hver af disse artikler er dedikeret til vinderen, men ønsker du at se de nominerede, kan du smutte forbi vores store nomineringsartikel. Glædelig jul. Lad os sammen gøre status over 2015.

Vinder: Uncharted: The Nathan Drake Collection
Årets Remake/Remaster har været en ret så kontroversiel kategori, for hvor vover vi at rose spil, der i virkeligheden er en unødvendig genudgivelse af et spil de fleste i forvejen har betalt for. Se, det er et godt spørgsmål.

Realiteten er dog den, at nogle gange kan disse genudgivelser så sandelig være pengene værd, for en gang imellem er der lagt hårdt arbejde i at modernisere spillene, at samle tonsvis af indhold sammen på samme disk, at bringe spillene ind i en ny grafisk æra. Jeg betalte fuld pris på Uncharted: Drake's Fortune, Uncharted 2: Among Thieves og Uncharted 3: Drake's Deception, men følte mig ikke snydt, da jeg også skulle betale for Uncharted: The Nathan Drake Collection. Tvært imod. Samlingen leverer tre af de bedste actionspil nogensinde på én og samme disk, præsenterer dem i flydende 60fps/1080p, samt adgang til den fabelagtige Uncharted 4: A Thief's End-multiplayer.

Der kan være spil derude, der forsøger at snyde folk. Firmaer der præsenterer remasters der udelukkende er ment som et hurtigt og desperat greb efter din pengepung (Prøv Prototype 2, seriøst), og netop af denne grund er det vigtigt at vi roser dem der gør det ordentligt. Uncharted: The Nathan Drake Collection har respekt for sine fans, og derfor er det din tid og dine penge værd. De tre spil er blevet bragt ind i PlayStation 4-æraen med en enorm forkærlighed for seriens karakterer og udtryk, og teknikken bag skinner om kap med solen.

Dette er en annonce:

Den bedrift ønsker vi at hylde.

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Relaterede teksterIndlæser mere indhold