Dansk
Gamereactor
artikler
Star Wars Battlefront

Gamereactor's Game of the Year - Bedste grafik

Vi hylder de smukkeste spiloplevelser i år, om det så er rent grafisk eller ved hjælp af iøjefaldende kunst. Vinderen er..

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gamereactor's Game of the Year består af 12 kategorier, og hver eneste vinder er et resultat af en kompliceret stemmeproces, hvor hundredevis af titler har været oppe at vende. Hver af disse artikler er dedikeret til vinderen, men ønsker du at se de nominerede, kan du smutte forbi vores store nomineringsartikel. Glædelig jul. Lad os sammen gøre status over 2015.

Vinder: Star Wars Battlefront
Det at finde vinderen af årets bedste grafik har ikke ligefrem været nemt, taget i betragtning af hvor mange smukke spil vi har fået i årets løb. Der var dog alligevel et spil, som figurerede på næsten samtlige redaktionsmedlemmers top-fem lister, og pointsene talte for sig selv; Star Wars Battlefront er i vores øjne årets flotteste spil.

Det er ikke kun på det tekniske plan, at Star Wars Battlefront har imponeret os, men også på det mere generelt æstetiske plan. Vi er mange på redaktionen, som er meget begejstrede for Star Wars-universet, og enigheden har været stor om, at Battlefront er det spil, som fanger den visuelle stemning fra filmuniverset bedst. Der er ikke helt noget som at løbe mellem benene på en AT-AT på planeten Hoth, mens man kigger op mod den dybe blå og lettere skydækkede himmel, og fyrer salver af røde blaster-skud efter en forbipasserende X-Wing.

Hele oplevelsen serveres med en overraskende stabil billedopdateringshastighed på 60 fps, hvilket kun gør det hele endnu flottere at se på, når man observerer de mange bevægelige dele i de store rumkampe, og vi glæder os til at se hvad DICE kan få presset ud af deres imponerende Frosbite 3 grafik-engine i fremtiden. Indtil da ønsker vi et stort tillykke herfra med prisen for årets bedste grafik.

Dette er en annonce:
Star Wars Battlefront

Relaterede tekster

Star Wars BattlefrontScore

Star Wars Battlefront

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Magnus har kigget nærmere på et af årets mest ventede titler, og vender tilbage fra en galakse langt, langt væk med en dom.



Indlæser mere indhold