Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
artikler
Monster Hunter: World

Gamereactors Game of the Year 2018 - Bedste Online Multiplayer

Verden er online, og lige så er verdens største spil. Vi fejrer dem der formår at gøre det aller bedst!

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Så er Game of the Year i gang, og vi har en række spændende kategorier at få afgjort imellem nu og nytårsdag, og du vil hver dag kunne læse om en ny vinder, samt de tre opløbere der var lige ved at tage sejren. Er du i tvivl om, hvordan vi har fundet frem til årets vindere, så kan du læse mere om proceduren samt filosofien bag afstemningen lige her.

Multiplayer er i løbet af det seneste årti gået hen og blevet en absolut afgørende del af spilbranchen, om det så er konkurrenceorienteret eller fuldstændig kooperativt. Vi ønsker at inddrage andre i vores oplevelse, vi ønsker at dyste, at samarbejde og interagerer med hinanden, imens vi spiller, og selvom disse suiter en gang føltes påklistrede (vi kigger på jer Tomb Raider og Deus Ex: Mankind Divided), så er udviklere efterhånden ved at forstå, at de enten skal gøre det ordentligt eller lade helt være. I år har vi derfor fået nogle ganske fabelagtige online multiplayer-spil i hænderne, og nu skal vi fejre de aller bedste.

Vinder:
Monster Hunter: World
Det skulle jo være Monster Hunter: World, skulle det ikke? Og det blev det så sandelig også. Selvom denne avancerede og robuste titel er den mest tilgængelige serien har kunne tilbyde til dato, så er det fortsat ikke alles kop the - men alligevel bragede spillet frem i stemmeperioden, og tog den endelige sejr ganske tidligt i ræset. Og hvorfor? Jamen fordi det at jage gigantiske monstre med ens venner, at højlydt diskutere strategier frem og tilbage, imens en Barroth kommer brølende, gav os nogle af de mest hæsblæsende kooperative oplevelser i 2018.
Ikke bare det - hele spillet er konstrueret med multiplayer for øje, så ikke bare var det underholdende at jage med venner, men det at matchmake med et nyt, ukendt hold gav anlæg til stærkt samarbejde.

Ikke nok med det - Capcom formåede at give os en online-oplevelse uden fokus på direkte konkurrence mellem spillerne, men snarere sundt samarbejde, og det skete uden Loot Boxes og irriterende, distraherende mikrotransaktioner. For os stod det klart tidligt - Monster Hunter: World er ikke bare blandt de fineste kapitler i den ikoniske serie, det er et spil, de fleste kan samle op med en ven, og se frem til hundredevis af timers gedigen underholdning.

Dette er en annonce:
Monster Hunter: World

Opløber:
Call of Duty: Black Ops 4
Nu vi snakker om multiplayer-spil, der langt om længe tør at skille sig af med en påklistret singleplayer-kampagne, for så at fokusere rendyrket på multiplayer - se Call of Duty: Black Ops 4. Ja, der var stor forargelse da Treyarch afslørede, at de ikke ønskede at inkludere en traditionel kampagne i år, men når man først ser, hvor meget indhold der er at give sig i kast med, og hvor silkeblødt det hele føles, så er det ganske let at tilgive dem. Blackout er den endnu bedste udgave af battle royale til dato, hvis man spørger Gamereactor-redaktionen, og tilsammen med en mere rendyrket multiplayer-del og de altid underholdende zombie-baner, så er der her en pakke, hvor du hele tiden har mulighed for at prøve noget nyt.

Opløber:
Battlefield V
Både inden selve spillet udkom og efterfølgende stod det klart, at Battlefield V er udkommet før det egentlig var klar, men det bebrejder vi som sådan ikke DICE. Tvært imod har de faktisk formået at implementere en række ændringer til formularen, der gør spillet mere dynamisk, hurtigere og mere responsivt at spille, og derfor hylder vi det som runner-up her. Fortifications har givet spilleren flere muligheder i forhold til at beskytte vigtige positioner fra fjendtlige angreb og banerne er mere destruerbare end nogensinde før, men det er den generelle styring der føles mere bedre end nogensinde før.

Opløber:
Forza Horizon 4
Godt nok har Microsoft ikke helt sparket gang i det væld af nye eksklusiver, der ankommer som resultat af alle deres studiekøb, men i det mindste fik vi årets uden tvivl bedste bilspil i form af Forza Horizon 4. Det er som om, at hver eneste gang Playground Games udgiver et spil i serien, så tænker man, at det snart vil gå ned ad bakke, men så leverer de endnu et kapitel, der bare er endnu bedre. I denne omgang leverede de et spil inddelt i årets fire sæsoner, der bare leverede endnu mere variation til spillet - og i et bilspil er variation konge. Og når ja, så er styringen knivskarp.

Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Monster Hunter: WorldScore

Monster Hunter: World

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

Capcom har kridtet banen op endnu en gang, og placerer bolden lige i hjørnet. Man kan ikke andet end at beundre målet.Indlæser mere indhold