Dansk
ESPORTS - SPONSORERET INDHOLD

Gamereactor taler med to hold fra vores CS:GO-liga

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Her på Gamereactor har vi haft gang i en større Counter-Strike: Global Offensive-turnering på det seneste, og for ikke så lang tid siden imponerende særligt to hold i ligaen, nemlig Team ENLE og Team hold_hurtig. Vi tog derfor en snak med begge hold for at høre hvad de havde at sige om ligaen.

HQ

Team ENLE nåede en andenplads i anden division, og vi snakkede med kaptajnen Gabe om holdet.

Hvordan har I forberedt jer på turneringen, og hvordan har træningen været?
Vi har spillet omtrent 3-4 kampe som et komplet hold, og her tæller jeg ikke de kampe med vi spillede i Sæson 1. Så man kan måske sige at vi ikke har trænet synderligt meget. Vi kørte videre med de initiativer der virkede i de tidligere kampe, og hvad vi havde det godt med..

Hvad er nøglen til jeres succes som hold
Hemmeligheden bag vores succes som hold er en generel tone og holdning der ikke er så hård og barsk som man måske ellers ser. I stedet hyper vi hinanden, og hepper på vores holdkammerater. Når man begår en fejl forsøger vi ikke at miste vores cool, og i stedet prøver vi bare endnu hårdere i den næste rundt. Selvfølgelig handler spillet om at skyde, men vores temperament blev holdt køligt igennem samtlige kampe.

Hvordan er holdets kemi?
Holdets kemi har været overraskende god, og det er særligt taget i betragtning at vi ikke rigtig kender hinanden. Vi har to nye tilføjelser til holdet - K1NG_EZO som er 3k IQ IGL og heavy fragger, og Arttuk vores unge nye talent.

Hvordan skal I forbedre jer som hold?
Vi skal primært forbedre vores kommunikation, og på ikke at miste modet når heldet ikke er på vores side.

Counter-Strike: Global Offensive

Team hold_hurtigs Lage talte også med os efter de ramte førstepladsen i den anden division af Sæson 1.

Hvordan har I forberedt jer på turneringen, og hvordan har træningen været?
Faktisk får vi ikke trænet synderligt meget, så måske er det en god idé at få nogle af de andre hold til at svare på det spørgsmål, da det kan være at de er mere "professionelle". Vi prøver at få træningen til at balancere med andre ting i hverdagen, såsom uddannelse, anden gaming og meget andet. Det betyder at vi træner intenst i nogle uger, og slet ikke i nogle andre.

Hvad er nøglen til jeres succes?
<em>Vores tilgang til træningen er at kommunikere konstant omkring forskellige opsætninger, taktikker og positioner, og så bare at spille generelt sammen, så samspillet er i top.

Hvordan er kemien på holdet?
Kemien er god, da vi alle er venner, og hver eneste spiller på holdet har et ønske om at spille med de andre holdmedlemmer.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold