Gamereactor Danmark. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi bringer nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Opret en profil i dag! Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Format Karakter Sortering
HQ
1
MacBook Pro 14"Score

MacBook Pro 14"

Apple er Apple, og den nye MacBook Pro ændrer ikke en eneste skeptikers øjne på hverken hardware eller styresystem - men et mesterværk? Jo, det er det.

Tekst: Magnus Groth-Andersen
0
HP Omen 15 (2021)Score

HP Omen 15 (2021)

HP har gennemført et større redesign af deres Omen 15-bærbar, men spørger man Kim, så er det hele gået ret galt.

Tekst: Kim Olsen
0
Logitech Slim Folio ProScore

Logitech Slim Folio Pro

Nu hvor iPadOS tilbyder gedigen understøttelse af mus, så er en iPad mere en computer end nogensinde før. Så du skal da også lige bruge et tastatur, ikke?

Tekst: Magnus Groth-Andersen
0
Asus Chromebook C425Score

Asus Chromebook C425

Vi anmelder den anden Chromebook fra Asus, og efterhånden står det klart, at Googles styresystem for alvor er ved at få vind under vingerne.

Tekst: Magnus Groth-Andersen
2
XMG Fusion 15Score

XMG Fusion 15

Skal din næste bærbare være 30% billigere? Det synes tyske XMG der med deres Fusion-serie har formået at give dig alt hvad man forventer af en moderne bærbar - men til en helt anden pris.

Tekst: Kim Olsen
0
MacBook Air (2019)Score

MacBook Air (2019)

Efter en årrække har Apple langt om længe opdateret MacBook Air, men med forøget konkurrence, er den så stadig pengene værd?

Tekst: Kim Olsen