LIVE
HQ
logo hd live | Pepper Grinder
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Dansk
      Gamereactor
      gadget-tekster

      Test: Logitech DiNovo Mini

      I forbindelse med udbredelsen af mediecentre, er tastatur og mus blevet et almindeligt syn i stuerne. Men hvem gider dog sidde med et almindeligt tastatur og mus, når man nu kan få én lille samlet enhed, der klarer begge dele forbavsende godt.

      Abonner på vores nyhedsbrev her!

      * Påkrævet felt

      Logitech har før leveret lækkert grej til stuen, og ramt plet, men hvordan klarer deres nyeste DiNovo Mini sig?

      HQ

      DiNovo Mini er, som navnet antyder, meget lille. Det lille keyboard fylder ikke ret meget, 15 x 9cm, og med låget lukket er det meget diskret på sofabordet.

      Som sagt er der tale om én samlet enhed, og keyboardet har udover tasterne et indbygget touchpad og specielle genvejstaster til håndtering af multimediefunktioner. Naturligvis får vi de nordiske taster med, så bogstaver som (åäö) er samlet på én knap. Knapperne har en blød gummibelægning og de er behagelige at skrive på.
      Låget er lavet i røgfarvet sort plastik, og tasterne er oplyst bagfra, så de er lette at se selv når lyset er slukket. Baggrundsbelysningen styres af en særlig lyssensor, og lyset er dermed tændt i længere tid når der er mørkt, i forhold til når der er lyst. En fornuftig detalje der sparer på batteriet, som dermed har en estimeret levetid på 30 dage

      Det lille touchpad fungerer som dem vi kender på bærbare computere, om end det er en smule begrænset af størrelsen. Med 25mm i diameter skal man ikke have alt for store fingre. Det fungerer dog efter hensigten, og størrelsen af keyboardet taget i betragtning, er det nu rart at have det med.

      Du kan indstille touch-paddet til om det skal fungere som en almindelig mus eller et sæt piletaster, og afhængig af hvilken funktion du vælger, skifter baggrundsbelysningen imellem orange og grøn. Har du eksempelvis valgt piletasterne, toner pilene op på touchpaddet - lækkert!

      Dette er en annonce:

      DiNovo Mini benytter en Bluetooth dongle i stedet for den sædvanlige radioteknologi, og kan dermed også benyttes sammen med en Playstation 3 eller for den sags skyld en telefon. Det gør produktet utroligt fleksibelt og gør at du for eksempel kan tage det med dig, og ikke nødvendigvis behøver lade det liggende hjemme i stuen. Dette er et stort plus til DiNovo Mini.

      Desværre virker tastaturet ikke sammen med Xbox 360, og dem der bruger Microsofts konsol som medie center lades dermed i stikken. Det er en skam, eftersom Mediacenter extenderne bliver mere populære, men det er ikke noget vi kan klandre Logitech for, da det trods alt var Microsofts beslutning ikke at inkludere Bluetooth understøttelse i deres konsol.

      Til mediecentret, din Playstation 3 eller bare sammen med mobilen på farten, er DiNovo Mini et alle tiders lille værktøj. Designet er lækkert og det er tydeligt at der er tænkt over detaljerne. Som altid med Logitech er der tale om et produkt af høj kvalitet og den slags koster. Logitech opgiver selv den vejledende pris til 1.199, men vi har kunnet finde det til 900. Om det så stadig er for meget, må være op til den enkelte at bedømme, men herfra får Logitech DiNovo Mini de varmeste anbefalinger.

      Logitech DiNovo MiniLogitech DiNovo MiniLogitech DiNovo MiniLogitech DiNovo Mini
      09 Gamereactor Danmark
      9 / 10
      +
      Lækkert design, Genvejstasterne, størrelsen
      -
      plastiklåget, virker ikke med Xbox 360
      overall score
      er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

      Relaterede tekster

      4
      Test: Logitech DiNovo Mini

      Test: Logitech DiNovo Mini

      GADGET-TEKST. Skrevet af Mikael Hansen

      I forbindelse med udbredelsen af mediecentre, er tastatur og mus blevet et almindeligt syn i stuerne. Men hvem gider dog sidde med et almindeligt tastatur og mus, når man nu kan få én lille samlet enhed, der klarer begge dele forbavsende godt.



      Indlæser mere indhold