Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Western Digital My Passport Game storage

"Play anywhere" taget til det ekstreme

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

De fleste, der ejer en PS4, når hurtigt til punktet, hvor der mangler harddiskplads. Det er der flere løsninger på, en af de mere lødige hedder Portable Gaming Storage, og det er en ekstern USB 3.0 harddisk med op til 4 TB kapacitet så din interne harddisk får et mindre hårdt liv.

Ideen er herudover, at det er oplagt til at tage med sig, hvis man har flere konsoller, eller gerne vil spille på andre konsoller uden konstant at skulle downloade store mængder data. Instant Gaming om man vil. Særligt for dem hvor hurtigt og stabilt internet ikke er en selvfølge synes produktet oplagt.

Western Digital My Passport Game storage

Designet er lavet så det minder om de samme designmæssige linjer man kender fra sin konsol, koblet med kabel og LED i de rigtige Playstation-blå nuancer.

Dette er en annonce:

Vi fandt 4 TB udgaven til 728 hos Proshop, det gør den i øvrigt til en af de billigste eksterne harddiske der var tilgængelige på tidspunktet. WD giver i øvrigt 3 års garanti på produktet, så det er jo altid et plus. Er man utilfreds med farven, så kan en almindelig My Passort harddisk købes i flere forskellige ganske voldsomme farver.

Den er ikke særligt stor, 250 gram, 8x11x22 cm.

Vi nåede ikke at lave komparative tests inden at produktet skulle returneres, men umiddelbart synes der ikke at være forskel op dette og så andre eksterne harddiske. Vi lagde mærke til en smule hurtigere reaktion ved små filer end ved store, og selvom at vi ved at kigge på oversigter over overførselshastigheder kan konstatere, at der findes andre eksterne harddiske derude, der er lidt hurtigere til store filer, så er harddiskens evne til en stadig forholdsvis hurtig overførsel koblet med en virkeligt lav pris noget der trækker gevaldigt op. Så er det jo bare en ekstern harddisk der kan omformateres hvis man en dag vil bruge den til noget andet. Den vil i øvrigt egne sig glimrende til backup, så overlever man nok at overførselshastigheden kunne have været 10% hurtigere med en dyrere disk.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer


Indlæser mere indhold