Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

LG G7V

LG tager mange penge for deres flagskibsmodel, men det fjernsyn du får i bytte, det er fabelagtigt. Intet mindre.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Vi har anmeldt rigtig, rigtig mange fjernsyn her på Gamereactor, og det er vel i grunden ikke så mærkeligt, når nu manges spiloplevelse direkte dikteres af kvaliteten af afbildningen igennem fjernsynet. Via PS4 Pro og Xbox One X er der fornyet interesse i produkter der kan afspejle disse teknologier, og nu står vi med det nok ultimative af slagsen - LG G7V. Vi har fat i en triumf her.

HQ

Vi kan lide så godt addressere elefanten i rummet fra start af - LG G7V koster 56.000, og til den pris kommer et bemærkelsesværdigt design, og ikke mindst et fantastisk billede.

Selve skærmen går i ét med en stor glasplade, der så igen er integreret med en fod hvor alle tilslutninger sidder. På den måde holdes alt pænt og slankt, men det kræver også en ingeniørgrad at regne ud hvordan at tingene skal sættes sammen, og lige i starten er man ret bange for om skærmen kan holde sig selv opresjt (spoiler alert - det kan den).

LG G7V

Det er heldigivs en OLED-skærm man får for pengene, 4K, HDR, og for en gangs skyld virker det rent faktisk med en Xbox One X, fordi at det er HDR10 - ekstra point for det. LG G7V giver dig samtlige nye teknologier, men det er der så sandelig også andre konkurrenter der gør, også til færre penge, men det er måden de leveres på, der gør netop dette premiumfjernsyn til hver en øre værd.

Dette er en annonce:

OLED-skærmen er smuk, der er indvævet kulfiberlignende struktur i noget af skærmen, og den kobberfarvde base står godt til det hele. Og så er den tynd. Meget tynd, faktisk så tynd at den også kan monteres direkte på væggen - vi havde den dog som bordmodel under hele testperioden.

LG G7V

Opskaleringen skal faktisk have et par pæne ord med på vejen, den halter ofte, men er ganske fornuftig med G7. Lyden er fin for en indbygget soundbar, men det er ikke en erstatning for et rigtigt hjemmebiografanlæg, ikke at nogen forventer det. Men en dybdegående, storslået og fyldestgørende lydoplevelse, det får man altså, og selv set i forhold til de temmeligt avancerede lydteknologier man finder i eksempelvis Sony A1, så kan de nærmest ikke sammenlignes.

Styresystemet er LG's WebOS 3.5. Det virker, det er funktionelt, og der er løbende opdateringer. Det kommer med langt de fleste tjenester præinstalleret, og den primære ulempe er at ikke alle laver lige gode apps (host, TV2 Play).

Dette er en annonce:

Der er to fjernbetjeninger, den smarte udvidede, og så den enkle til hverdagsbrug. Jeg havde gerne set en af dem være noget mere fancy og lavet i bedre materialer, men omvendt er det også rart med en let fjernbetjening.

LG G7V

Kombinationen af LG's bedste panel, Aktiv HDR, Dolby Vision, HLG og HDR10- er intet mindre end det bedste vi endnu har set på redaktionen.10 bit-panelet kombineret med rigtig sortgengivelse giver en fantastisk farvedybde, kombineret med en forbilledlig farveægthed.
Billedkvaliteten matches fuldt ud af den letflydenhed og naturlighed i bevægelserne der er.

Nå ja, det findes også som 77" hvis du har for mange penge.

10 Gamereactor Danmark
10 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
LG G7V

LG G7V

GADGET-TEKST. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

LG tager mange penge for deres flagskibsmodel, men det fjernsyn du får i bytte, det er fabelagtigt. Intet mindre.



Indlæser mere indhold