Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Sackit Woofit GO

Lille, praktisk og dansk. Kim tager temperaturen på den lille højtaler fra SackIt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Den nyeste minihøjttaler med Bluetooth fra Sackit er transportabel, så den hedder naturligvis Woofit GO. Også selvom at den almindelige Woofit ikke ligefrem er besværlig at slæbe med rundt. Rent designmæssigt snakker vi et hippiehalssmykke, der har haft en fornøjelig tur med en B&O-designer, og er kommet hjem i stålsat skandinavisk minimalistisk design. Prisen afspejler det desværre også, 699,- for denne lille sag.

HQ

Der er tale om en lille firkant med rundede hjørner, og en snor i så det ligner et vedhæng til din hippieonkels hawaiiskjorte.

Woofit GO's store salgstrick er dog ikke designet, men derimod noget man ellers primært ser hos lidt dyrere løsninger, nemlig stereobrug. Det er et super godt initiativ, hvorfor at Sackit så sælger stereopakkerne med forskellige farver højttalere forstår vi så ikke, der hører godt nok andet frontstof med, men det er så igen i yderligere to andre farver. Frontstoffet kan også skiftes manuelt, men 129,- for frontstof til en mikrohøjttaler synes lidt i overkanten.

Sackit Woofit GO

Den kvalitetsmæssige udførelse er ganske fin, især i en prisklasse hvor man forventer billig plast. Især den bløde gummibagside er ganske lækkert udført, og sikrer "fodfæste" når den ligges ned eller skal skråne. Det har muligvis også noget med et vandafvisende design at gøre, kodeordet er vandafvisende, ikke vandtæt, og tak for ærligheden omkring det, men det er dog stadig nok til den forjættede PIX4-certificering der foreskriver "kraftigt sprøjt fra alle sider", og reelt skal kunne klare både brusebad og kraftig regn. Testet i 10 minutter, garanteret i mindst fem minutter, men dog ikke beskyttelse fra "solid particles".

Dette er en annonce:

Betjeningen er ganske enkel, for der er kun en tænd- og slukknap. Batteriet er ikke stort, 950 mAh, eller under 1/3 af hvad der sidder i en moderne mobiltelefon. Den er ikke ret stor, ca 9x4,5x1,5 cencimeter - alt efter hvordan man måler, men vejer på trods det 180 gram. Det er dog stadig at regne for en af markedets absolut mindste Bluetooth-højttalere. Tændknappen og ladestikket er meget bekvemt gemt væk i bunden.

Lyden er fysisk begrænset med så lille en enhed og forstærker, og det er uundgåetligt at der vil komme lidt ekkoeffekt fra et så lille og ikke-afstivet kabinet, men med det sagt, så er der faktisk noget der minder om bas, og mellemtonen især er fornuftig for prislejet. Diskanten spiller frigjort fra resten, men har under de rigtige omstændigheder og lydtryk en fornuftig opløsning og klarhed uden at det bliver på hifiniveau.

Lydtrykket og batterilevetid hænger sjovt nok også tæt sammen. Testrummet var 40 kvm, akkustisk reguleret, og berøvede reelt Woofit GO mulighden for at reflektere lyden fra væggen, og dermed opnå højere lydtryk. Vi har derfor nok også spillet højere end man normalt vil, og selvom at der er 3 watt til rådighed, så kan det stadig dræne batteriet på tre timer hvis man spiller højt. Kan man styre lydniveauet, så er 6 timer slet ikke umuligt.

Sackit Woofit GOSackit Woofit GO
Dette er en annonce:

Lyden er for størrelsen rigtigt god - det er i hvert fald en voldsom opgradering fra din telefon. I stereo bliver det bedre, men til 699,- stykket er det svært at forsvare hvorfor at man skulle købe to i stedet for bare at købe en enkelt større højttaler, eller måske endda et sæt rigtige computerhøjttalere.

For dem der vil have noget mobilt, og meget bærbart, så er WooFit GO nu ganske genialt, men prisen så vi stadig gerne barberet ned.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Sackit Woofit GO

Sackit Woofit GO

GADGET-TEKST. Skrevet af Kim Olsen

Lille, praktisk og dansk. Kim tager temperaturen på den lille højtaler fra SackIt.



Indlæser mere indhold