Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Logitech G403 Prodigy

Trådløs eller kablet - pengepungen bestemmer hvilken af Logitechs nye G-mus du vil have
.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Logitechs lidt billigere G-serie mus fås i to udgaver. G403 findes i en kablet udgave til 599,- og en trådløs ditto til 999,-. Musene placerer sig derfor lige under G502 Proteus Spectrum og G900 Chaos Spectrum i hierakiet - tror vi.

HQ

Der er ikke den store forskel på de to udover muligheden for ledningsfri kørsel på den ene. Den trådløse har mulighed for at gemme profiler i en intern hukommelse, og vejer i grundtilstand 107 gram mod den kablede med 87 gram, ellers er de identiske.

Der er tale om en ganske standardopbygning, dog med gummigreb på to af siderne, og et riflet musehjul.
Der er belysning i logoet og musehjul, og at Logitech kalder det "next generation RGN lightning" er måske lige arrogant nok, det er ikke ligefrem det første produkt der kan det, og der er som hos de fleste andre alle 16.8 mio. farver at vælge imellem. Logitech skal dog have point for at begrænse belysningen til at være dekorativ, og ikke som andre lyser hele planeten op, med dertilhørende dårligere batterilevetid.

Logitech G403 Prodigy

Musen er ganske fornuftigt udformet, og klart lavet med en mere ergonomisk funktionalitet i mente. Gummigrebene gør det godt, og der er helt standard to knapper på siden, og en DPI-skifter bag musehjulet.
Den gør ikke det store væsen af sig, men ligger ganske godt i hånden, og brugen synes glidende og naturlig.

Dette er en annonce:

Museknapperne har en rigtigt god taktil feedback, og springer hurtigt tilbage på plads.
Logitech bryster sig selv af at det er fordi at man bruger metalfjedre, men jeg er lidt forvirret over hvad man insinuerer at andre gør - træ egner sig eks. ikke så godt i den sammenhæng.

Der benyttes en lidt anderledes form til opladning, kablet sættes enten i musen, hvor den forbinder og lader det interne batteri, eller også sluttes til det den lille 2.4 GHz-sender der hører med. Det kan virke lidt dumt, men da man har lavet området ved at tilslutte ekstra bredt på kablet føler man aldrig at man er nødt til at være voldsom. Det virker fint, men Logitechs software påstår at batteriet holder 24 timer, men den holder ikke helt, for vi kom aldrig over 15 timer, men det er nu også ganske fint for en trådløs mus, der kører på internt batteri. Her kunne Logitech have overvejet et større batteri, der også ville have givet mere vægt til produktet.

Apropros vægt, så hører der en 10 gram vægt med man kan bruge eller ej, jeg valgte at bruge den, og kan godt lide den ekstra vægt, men det er dejligt at man selv kan vælge.

Der loves 1ms uanset om der bruges kablet eller trådløs forbindelse, og der opleves i det daglige ikke den store forskel på kablet eller trådløs brug.

Dette er en annonce:

Nå, men er den så god? Ja, det er den, både kablet og trådløs. Den gør som så mange andre Logitech ikke det store væsen af sig, den er der bare, og den virker. Der er ikke samme tunge kvalitetsfornemmelse som Logitechs lidt større modeller, men man føler omvendt heller ikke at det er en billig mus man sidder med - og det er den heller ikke. Over længere tid bliver man mere og mere glad for ergonomien og gummigrebene i siderne, og sensoren fungerer rigtig fornuftigt med en god sporing. LGS, Logitechs driversoftware, lader dig i øvrigt "kalibrere" musen ift. det benyttede underlag.

Logitech G403 Prodigy

Brugen af driveren er ganske nem og intuitiv, og der er fire forskellige indstillinger på DPI vælgeren, hvilket burde dække de flestes behov. DPI'en går op til 12.000, og det er naturligvis fint hvis man kører med 4K, for andre så vil det være alt for meget, men igen er det jo slutbrugerens eget valg.

Selvom at G403 Prodigy mere skriger kontor end gaming, så egner den sig nu en gang ganske fint til begge dele, og dens fine ergonomi gør den ganske velegnet til dem der bruger rigtigt mange timer foran skærmen hver dag. G403 er ikke nogen revolution, det er blot en virkelig gennemtænkt mus.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

0
Logitech G403 Prodigy

Logitech G403 Prodigy

GADGET-TEKST. Skrevet af Kim Olsen

Trådløs eller kablet - pengepungen bestemmer hvilken af Logitechs nye G-mus du vil have
.



Indlæser mere indhold