Dansk
Gamereactor
gadget-tekster
Logitech MX Master

Logitech MX Master

Magnus har fundet sin drømme-mus.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi er Gamereactor, og som navnet eftertrykkeligt foreslår, så beskæftiger vi os hovedsageligt med spillens forunderlige verden. Ja, der sniger sig en anmeldelse af film ind hist og her som eneste undtagelse, og vi anmelder da også hardware og gadgets, men det er med spilbrug for øje. Derfor er det oftest SteelSeries, Roccat og Turtle Beach der sidder tungt på hardware-anmeldelser på Gamereactor-domænerne, og det er simpelthen fordi, at de laver mere dedikeret hardware til vores læsere. Dog har jeg i løbet af de seneste par uger, haft æren af at sidde med et produkt, der ikke som sådan har noget som helst med gaming at gøre, men som alligevel er de varmeste anbefalinger værdig. Der er tale om Logitech MX Master, som i princippet er en kontormus, og jeg vil gerne have lov til at bryde den officielle anmeldelsemantra, og faktisk allerede afsløre nu, at jeg har givet denne mus et 10-tal. Det er, uden tvivl, den bedste mus jeg nogensinde har brugt.

Logitech MX Master

Men hvorfor skulle dette have nogen relevans for dig? Du elsker jo spil, og går primært op i DPI, i kvaliteten af stofkablet, i antallet af makro-knapper. Lad mig starte med at sige, at Logitech MX Master hverken har høj DPI, et stofkabel eller synderligt mange makro-knapper, men det den har, og i overflod, er brugervenlighed. Til og med, og det her er vigtigt, kan den håndtere en række forskellige opgaver gnidningsfrit.

Logitech MX Master er ergonomisk designet, og før du løber skrigende bort, så giver det en utrolig komfort over længere perioder, hvor de fleste andre produkter der er designet til gaming enten er alt for små, eller tragisk store. Indhakket hvor din tommelfinger hviler er samtidig dækket med et mere råt plastic-mønster, så din hånd ikke "glider af". Små detaljer, stor forskel. Derudover er musen trådløs med Dongle-tilslutning, men kan også forbindes med et micro USB-kabel. Scroll-hjulet har automatisk hastighedstilpasning, så skal du hurtigt til bunden af et dokument eller en side, så giver du den bare et rul, og så driver den automatisk til bunden. Simpelt og elegant, og der endda et sidescrolling-hjul på venstre side, så du også kan køre vandret uden at flytte ikonet.

Dette er en annonce:
Logitech MX Master
Logitech MX Master

Det er byggekvaliteten, og den samlede funktionalitet der imponerer fra start af, og selvom det virker trivielt, så er det en fantastisk følelse at sidde med en mus, hvor man både kan game, lave kontorarbejde eller designe noget i Photoshop, uden at skulle bekymre sig om at musen ikke nødvendigvis er bygget til den specifikke arbejdsopgave. Logitech MX Master er lavet til at kunne det hele, og den kan det hele.

Jeg har benyttet musen i tre uger, og det er både til kontorarbejde, Xcom 2, et hurtigt kig på Cities: Skyline, en improviseret Counter Strike: Global Offensive-turnering og alt derimellem. Musen har aldrig klaget, eller givet udtryk for at den påkrævede opgave var uden for ekspertiseområdet. Det er en af de slags produkter, der er så alsidige, at semi-seriøs hardware må bøje sig, og test-perioden har været en fryd hele vejen igennem.

Dette er en annonce:

Logitech MX Master er en mesterstykke i hardware-design, og den fortjener den højeste ære jeg kan give, for den har, som al computer-hardware nu engang skal, effektiviseret mit arbejde og forbedret min gaming-tid. Det er værd at hylde, og derfor bør du give den et skud.

Logitech MX Master
10 Gamereactor Danmark
10 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold