Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

DJI Fly More Kit (Mini 3 Pro)

Det her er en essentiel accessory til den passionerede dronepilot.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det kan synes en kende tilfældigt at dedikere en anmeldelse til et supplerende kit til en drone. Men det er hverken hvilken som helst done (vi gav den et 9-tal i vores anmeldelse), det er samtidig et værktøj vi er blevet uhyggeligt afhængige af her på Gamereactor til vores daglige videoproduktion. DJI's Mini 3 Pro er let, transportabel og leverer skarp nok videokvalitet til at den nu indgår som et fast element i meget af vores arbejde.

HQ

Hvis du har det på samme måde, så kan et Fly Home Kit være noget for dig, og efter bare få dage betragter vi det også som en essentiel tilføjelse til den passionerede dronepilot.

DJI Fly More Kit (Mini 3 Pro)

Okay, så hvad indeholder den? Jo, først og fremmest får du en ret lækker taske med blødt indlæg, hvor den sammenpakkede drone let og sikkert kan opbevares på farten. Der er en stærk skulderstrop med, og det hele er pakket ind i et vandtæt materiale. Og når ja, der er plads til et sæt ND-filtre, ekstra propeller og SD-kort.

Det var faktisk en af vores mest centrale ankepunkter ved Mini 3 Pro, at den netop manglede et sted at være når den ikke var i brug, men tasken løser dette med bravur. Det er dog ikke det du egentlig betaler for.

Dette er en annonce:

Du får hele to ekstra Intelligent-batterier med, der hver især giver dig 34 minutters brug, og det er uden at tage dronens vægt over de kritiske 249 gram, der også ville kræve en anderledes licens. Ikke bare det, du får også en USB-C baseret ladestation med til alle tre batterier, der gør at de kan lade samtidig. Der er smarte små LED-indikatorer til hver, og det hele er udført på professionel vis, præcis som forventet fra DJI.

DJI Fly More Kit (Mini 3 Pro)

Det eneste "problem" er at DJI let kunne have forøget mængden af ekstra propeller du får med her. Der er i alt otte styks, men de er naturligvis forskelligt udformet alt efter hvilken arm de er designet til at sidde på, så der er reelt set kun to udskiftninger per arm. Her kunne det have været lidt mere gavmildt med et drastisk større antal, så brugeren vitterligt aldrig skal bekymre sig om at have nok, selv hvis den konkrete arbejdsopgave kræver hyppige udskiftninger.

Når det så er sagt, så synes €199 som en fin pris for bare batterierne og ladestationen. Men du får også en kritisk taske og ekstra propeller. Vi betragter Fly More-sættet som en essentiel accessory, og kan anbefale den til alle der i forvejen overvejer at købe den fuldstændigt enestående DJI Mini 3 Pro.

Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold