Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

MSI MAG CH130 I Repeltek Fabric

Komfortabel, ja, men dyr i indkøb og billig fornemmelse.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Lad os komme i gang med det samme. Denne stol skiller sig ud på nogen punkter, både gode og dårlige, på trods af at det med 99% sandsynlighed er lavet på samme fabrik som alle de andre, der er identisk designet, og har stort set identiske specifikationer.

HQ

På den positive side bruger denne stol Repeltek-stof, som der er indsendt patentansøgninger på, det er vand- og kradse resistent, med mindst tre stjerners bemærkning. Ikke vandtæt, men vandafvisende, på samme måde som det er modstandsdygtigt overfor ridser og kradsning fra husdyr, hvilket jeg teknisk set med adskillige katte, der alle er meget glade for at opholde sig på kontorstole, og helst min er oplagt til at teste, men jeg har dem dog ikke med på arbejdspladsen.

MSI MAG CH130 Repeltek

Stolen skulle også være "strømlinet" til at løsne op for kropsspændinger, jeg synes nu den er formet som næsten alle de andre. Der er tydeligvis ét geni der har kigget på Recaro-sæder fra bilernes verden og tænkt; "hvad nu hvis alle gaming-stole bare så sådan her ud" - så det er hvad du får.

Selve rammen og foden er lavet i jern, og det er ret solidt, men virker også lidt billigt. Særligt armstøtten falder ret meget igennem rent kvalitetetsmæssigt, da Repeltek-stoffet, uanset hvad, er voldsomt behageligt at sidde på, og virkelig giver en "premium feeling" til produktet. Som så mange andre har man valgt en afrundet side på både ryglæn og sæde, der minder om et racer-cockpit, som jeg altså må tilføje ikke er lavet med henblik på ergonomi.

Dette er en annonce:

Selve det at samle den var en noget farlig og rodet affære. Da instruktionen var ret gnidret, valgte jeg at overse den del hvor man ikke må aktivere ryglænets indstillingshåndtag under samlingen af stolen, det var jeg så nødt til da jeg ellers ikke kunne få skruehullerne til at passe, og det resulterede i at metalstykket der sad på fjedremekanismen hamrede ind i fingerroden på min ene hånd, og skar hul. Samme mekanisme slår i øvrigt hård tilbage når man betjener den, det fandt min anden hånd ud af kort tid efter samling.

MSI MAG CH130 Repeltek

Det tager cirka 15 minutter at samle stolen, manualen passer ikke helt et par steder, og som sagt var advarslen omkring fjedren ret utydelig, men ellers var den forholdsvist nem at samle. Det var dog ret frustrerende at man var nødt til at læse en tutorial på nettet for at kunne forstå hvordan lændepuden skal monteres, det fremgår nemlig på ingen måde. Det er nemt hvis man har samlet gamerstole før, men totalt ulogisk for almindelige mennesker.

Af en så dyr stol ville jeg nok forvente at sæde- og lændestøttejustering var indbygget. Det er der desværre ikke. Herudover er jeg nødt til at brokke mig over at ryglænet ikke indstilles glidende/løbende, men i hak, og de er hårde.

Dette er en annonce:

Stolen kan vælte ret meget bagover, 150 grader, men det bryder jeg mig ikke om. Puderne der hører med er i samme Repeltek-stof som resten, og stålkonstruktionen er ret solid, anført til at klare 150 kilo. Den markedsføres som "breathable", men uden nogen former for mesh-stoff, og med et hårdt sæde i skum, så kan jeg ikke helt se hvordan det kan lade sig gøre, min lænd og lår er tydeligt varmere end omgivelserne efter blot 10 minutters siddetid. Som en bonus kan nævnes at hjulene faktisk er ret lydløse.

MSI MAG CH130 RepeltekMSI MAG CH130 Repeltek

Selvom at valget af stål gør den solid, så trækker det desværre ned når armstøtterne er lavet i meget billigt plastik, særligt med tanke på at den vejledende pris er 3500 kroner. For de penge kan man få eksempelvis en stol fra Razer, der er lavet i en noget bedre kvalitet, og også er mere ergonomisk, og kan man undvære Repeltek-stoffet, så kan man få stort set identiske stole 1000 kroner billigere fra andre producenter.

Den høje pris er ærgerlig, for den er faktisk forbløffende komfortabel, og i modsætning til mange billige gamingstole er den her ikke begyndt at gå i stykker endnu. Problemet er bare at i den her prisklasse skal man ikke bare konkurrere med eksempelvis Razer, men også virkelig gode ergonomiske kontorstole, og kendte mærker som SecretLab og Noble. Og der kan MSI altså ikke være med kvalitetsmæssigt. Det havde været meget bedre om stolen blev solgt for 2500, for så ville den være blandt de allerbedste i prisklassen.

06 Gamereactor Danmark
6 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold