Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Anker Nano II

Anker giver os en meget, meget lille lader med masser af kapacitet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Sidste år anmeldte vi noget så banalt som en oplader, men det var der faktisk en god grund til. Løbende introducerer branchens giganter nemlig ladere bestående af såkaldt Galium Nitrat,, eller "GaN", som ved første øjekast gør alt ved opladning af ens kære forbrugerelektronik bedre, og lettere.

HQ

Vi snakker her om Razers GaN Charger, en lader der godt nok pumpede to gange 100W ud igennem de to USB-C porte, og to gange 18W igennem de to dertilhørende USB-A porte. Det skete uden megen varmeopbygning, og uden at forøge vægten eller massen markant. Men - den koster så også €275.

Anker Nano II

Men det er vigtigt at understrege, at Galium Nitrat ikke bare kan gøre opladere bedre, de kan også blive en hel, hel del mindre. Et eksempel på det er Ankers Nano II. Den her lille firkant vejer lige lidt over 100 gram, og har kun én central USB-C port, men ud af den port pumpes der 65W. Det er lige så meget som en OnePlus Warp Charger, men faktisk er Nano II lige godt halvdelen af massen.

Det hele er pakket ind i aluminium, og den ser ganske subtil ud også. Desværre er det kun den amerikanske version der kan folde selve stikket ind langs siden på enheden, hvorimod den vestlige har de to spidser permanent fikseret, der gør at den fylder mere.

Dette er en annonce:

65 watt er nok til at lade en iPad, en iPhone, ja stort set samtlige bærbarer også, og den vil i nogle tilfælde være hurtigere end de tunge opladere du får dem i kassen. Faktisk er 65 watt ladere ret standard til ultrabooks, så vi tog eksempelvis en Huawei MateBook X Pro og den seneste ThinkPad, og ladede op ved hjælp af Nano II i stedet, og i begge tilfælde var den faktisk hurtigere end de etablerede opladere, samtidig med at den måske fylder en tredjedel i tasken. Endnu et eksempel er vores iPad Pro, hvor Anker-produktet gav os cirka 30W overfor 18W fra den medfølgende Apple-lader - og Nano II er mindre.

Anker Nano II

Det bedste er sådan set at den koster 280 kroner cirka, så prislejet er et helt, helt andet sammenlignet med Razers produkt. Det er lidt en "no brainer" til landevejskrigeren. Det eneste er det kunne have været rart med en ekstra USB-A port, når nu den har watt ekstra, eller måske at se størrelsen forøget en lille smule, og dermed nå 100W.

Når det så er sagt, så har Anker ramt plet, og demonstrerer her på konkurrencedygtig vis hvor meget potentiale Galium Nitrat kan byde på.

Dette er en annonce:
09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold