Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Ultimate Ears Megaboom 3

Bedre sent end aldrig; Ultimate Ears er altså ret gode til at lave hårdføre højtalere.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Okay, det er måske ligefrem fordi at de fleste øjeblikkeligt tænker; "Ultimate Ears!" idet man bliver bedt om at tænke på en kendt Bluetooth-baseret højtaler. Vi har efterhånden trænet os til at tænke JBL, B&O, Sonos og alle de andre rødder, men det er faktisk en skam, for i årevis har de Logitech-ejede Ultimate Ears faktisk solgt en ganske habil og slidstærk konkurrent, og det er først nu at vi kigger på den.

"Megaboom" hedder den, og mere specifikt Megaboom 3, og nej det er ikke rigtig navnet man vælger ud fra. Men ligesom den nyere Hyperboom, så gemmer dig langt mere bag. Den står noget der ligner en lille halvandenliter sodavand, og er iklædt et robust stofmateriale hele vejen rundt om, der ligner noget af det materiale Harman Kardon tidligere har brugt fra danske Kvardrat. I bedste Ultimate Ears-stil er der dog store plus- og minussymboler foran, som naturligvis lader dig skrue op og ned, og bagpå finder vi et lille gummidæksel, der gemmer på microUSB-porten til opladning. Jo, Megaboom 3 er ikke ligefrem det sidste skrig, men selv med den alder er microUSB efterhånden tilnærmelsesvis utilgiveligt.

Ultimate Ears Megaboom 3

Flot er den nu, og med det slidstærke stof rundt om, som Ultimate Ears siger at man også bruger til at lave motorcykeljakker af, samt en IP67-certificering, som gerne skulle betyde at du let kan smide den i poolen uden at bekymre dig, så bør Megaboom 3 være en enhed du har med dig rundt i årevis, uden at den nødvendigvis giver op for hurtigt.

Oven på finder du naturligvis parring og alt det der, men "nyheden" er egentlig den nye Magic-knap. Den virker bedst med Android, og har du en Android-enhed kan du spole i playlister via eksempelvis Spotify, og mange andre fine små genveje. Det vigtigste er sådan set at det hele virker ret upåklageligt, og takket være Bluetooth 5.0, så er der også solid rækkevidde på. I det hele taget opfylder Megaboom 3 det man forventer af en "rugged" højtaler.

Dette er en annonce:

Der er også en såkaldt "PARTY UP"-funktion (jeg ved det), som tillader dig, teoretisk set, at forbinde op til 150 Ultimate Ears-højtalere og spille som gigantisk stereopar, men vigtigere endnu registrerede vi en batterilevetid på cirka 21 timer, som nærmest er best-in-class for en højtaler på den her størrelse.

Ultimate Ears Megaboom 3

Indvendig finder vi to 50 millimeter full-range drivere, samt to 55x86 millimeter passive radiators. Der er ingen dedikerede tweetere eller woofere her, og som resultat er det et mere simpelt lydbillede som Megaboom producerer. Selvom der måske ikke er de lag man eksempelvis får fra de varmere B&O-højtalere, så er den ganske habil, og netop grundet det simple set-up så er der ingen genrer den imponerer mere i end andre - den kan bruges til det hele, og fremstår funktionel, alsidig og imponerende.

Og det er lidt historien om Megaboom 3. Kan du få bedre alternativer, selv i samme størrelse? Ja, det kan du, vi kan eksempelvis anbefale Sonos' Roam eller B&O's Explore - men begge er dyrere, har ikke samme funktionalitet, eller samme modstandsdygtighed mod elementerne, og til omtrent 1100 kroner, så er det her altså en glimrende højtaler til dem der ønsker at udsætte deres udstyr for lidt af hvert.

Dette er en annonce:
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold