Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Oneplus Buds Z2

OnePlus gør stort set det de gør bedst med deres nyeste in-ears.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det er ikke det letteste i verden at imponere forbrugeren med prisdygtige in-ears længere. Takket være brands som Google, der har leveret de fremragende Buds A, Nothing med deres lækre Ear One, og nye mærker som Urbanista, så er konkurrencen så tæt, at det nærmest er lettere at konkurrere om entusiasternes gunst i de højere prislag, end nede i dynget.

HQ

Men det er trods alt også derfra OnePlus-rødderne spirrede, nemlig ved at tage en skalpel, og skære netop de features ud de fleste ønsker, og dermed også udelade meget af det fedt som fik prisen til at stige.

Det gør de nu igen ved at introducere OnePlus Buds Z2, en direkte efterfølger til de originale Buds Z fra sidste år, som fremstår som en mere budgetvenlig udgave af de almindelige Buds, og naturligvis de dyre Buds Pro.

Oneplus Buds Z2

Udefra er der ikke rigtig noget der har ændret sig her, og de ligner stort set de originale Buds Z. Stammen er lidt kortere, og der er nu tre forskellige gummispidser med i æsken, så du får alt det du skal bruge. De vejer også bare 5 gram stykket, så de føles lette, og selvom du bare betaler bare 849 kroner, så er der stadig officiel IP55-certificering imod vand. Se OnePlus, det var ikke så svært, vel?

Dette er en annonce:

Vi så omtrent fem timer per opladning, og med yderligere tre opladninger i selve etuiet, så kigger vi på omtrent 20 timers afspilning imellem ture til en stikkontakt, som så sandelig er hæderligt, også prisen taget i betragtning. Desværre er der ingen Qi-opladning, altså trådløs opladning, som ville have været luksus, selv i denne prisklasse, særligt når nu Nothing tilbyder det som en del af deres samlede Ear One-pakke for cirka en 50'er mere.

Når det så er sagt, så er der ikke meget andet du som sådan siger farvel til ved at vælge Buds Z2, i stedet for et premium-alternativ. Du får som sagt IP-certificering, solid Bluetooth 5-forbindelse, lækker byggekvalitet og sågar aktiv støjreduktion. Ja, en 50'er billigere end Nothings i forvejen vilde prisleje, og du får stadig ANC, og det virker sågar ganske godt.

I det hele taget leverer OnePlus her en ret dynamisk lyd- og ANC-profil, der både fungerer godt til opkald, musik og podcasts takket være et relativt balanceret lydbillede, men samtidig med det formår mikrofonerne på hver enhed at gribe den der mere bastante støj, som oftest er det man generes af når man forsøger at høre noget i fred og ro. Desværre er ANC'en ikke på linje med et sæt AirPods Pro fra Apple, men når man bogstaveligt kræver 1000 kroner mindre, så er det så sandelig tilforladeligt.

Oneplus Buds Z2
Dette er en annonce:

De lyder godt, og selvom man som sådan godt kunne bruger flere adjektiver på at beskrive lydprofilen, så tror vi samtidig I ved hvad vi mener, når vi siger at OnePlus Buds Z2 er bundsolide i en travl dagligdag.

Desværre har OnePlus valgt at bruge touch-baseret styring her i stedet for den "klemme"-funktion som både de og Apple har brugt tidligere, der altså er mere ergonomisk, når nu man undgår at fejlaktivere ved at rette på hver enhed i øret. Det sker ikke så ofte her som andre steder, det skal dog siges. Dog bør OnePlus anerkende, at de har knækket koden, og implementere det her tværs over produktlinjen.

Men udover det, så er OnePlus Buds Z2 ret klassisk OnePlus. De undergraver stort set samtlige konkurrenter, med undtagelse af Nothing, og leverer et sæt ANC in-ears, der kan de det de skal til en lavere pris. Jo, naturligvis er der små raffinementer man kunne brokke sig over, såsom en lidt mangelfuld app, manglende aptX-understøttelse og et lidt uinspireret design - men samtidig; "they get the job done".

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold