Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Dyson Omni-glide

En mindre og billigere Dyson til lejligheder? Det giver da god mening, ikke sandt?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Selvom man sagtens ville kunne påstå, at støvsugere eksisterer i ydrekanten af Gamereactors påståede emneområde, så er der bare noget ved de her produkter, der pirrer en tech-entusiast. Der er et eller andet ved en højteknologisk løsning, udformet på en brugervenlig måde, som vitterligt gør en forskel i folks dagligdag, der næsten får én til at tænke på dem som smartphones, eller hovedtelefoner.

HQ

Men samtidig kan man også prøve det argument af, at der ikke sker alverden mellem de individuelle lanceringer. Jo, Dyson innoverer hvert år, men en Dyson er et eller andet sted stadig en Dyson, ikke?

Det kan man dog ikke sige om denne, for Omni-glide er vitterligt en helt ny produktkategori for giganten, der appellerer mere direkte til den hurtige rengøring, de snævre steder eller måske den mindre Københavnerlejlighed. Det er sågar øjeblikkeligt tydeligt ved første øjekast, for det ellers relativt ikoniske udformede håndtag, det som for nogle ligner et våben fra Halo-serien, er væk, og er i stedet erstattet med en slags "stang". Det lyder ikke synderligt deskriptivt, men det er vitterligt bare en cylinderformet stand, som det er meningen at du skal holde på imens du rengør. Det er ikke synderligt ergonomisk, og hvis du bruger mere end et par minutter, så bliver det desuden også ret tydeligt for håndleddet, at den ikke er designet til meget mere end den lynhurtige rengøring.

Dyson Omni-glide
Dyson Omni-glide
Dette er en annonce:

Det er i sig selv lidt af en streg i regningen, men set fra den anden side, så er den en helt, helt del mindre end en almindelig Dyson V15 Detect. Den er desuden også simplere. Der er ikke noget display, og i stedet for en række forskellige indstillinger, så har du naturligvis automatisk Surface Detection, der tilpasser sugeevne til overfladen, men derudover er der On, Off og Max Power. Det betyder samtidig at du ikke skal holde noget inde når du støvsuger.

Naturligvis er selve cylinderen til støv og snavs så også mindre, faktisk "bare" 0.23 liter, en tredjedel af en normal beholder. Man bliver dog nødt til at give Omni-glide, at den er utrolig manøvrebar, og let at bruge. Godt nok er det her "wand"-greb ikke synderligt ergonomisk, men som redskab til hurtig og præcis rengøring, der fungerer det altså glimrende.

Desuden får du stadig et utal af aggregater med, der kan give en alsidig rengøring. Mange af dem er gamle kendinge, men det nye hovednavn er en dobbelt rulle, der har to cylindre beklædt med støvklæbende stof. Der er sågar to af dem, og de roterer begge 360 grader. Det betyder at du kan rengøre i alle retninger, frem og tilbage, og de adlyder øjeblikkeligt.

Batteriet popper du bare ind og ud på selve grebet, og det er naturligvis mindre end på de større modeller. I Eco så vi omtrent 25 minutters batterilevetid, men forvent en markant lavere tid på Max Power, dog synes vi at Eco er rigeligt til stort set alle rengøringsopgaver.

Dette er en annonce:
Dyson Omni-glide

For cirka 3000 kroner, cirka 2000 kroner mindre end den almindelig V15 Detect. Det giver god mening, da kapacitet, batterilevetid og general masse er lavere. Men man bliver samtidig nødt til at respektere Omni-glide for det den gør så uendeligt godt. Det er vitterligt den mest manøvrebare støvsuger du stort set kan købe, og netop fordi du stadig får mange "munde", eller "hoveder" med i pakken, så er den stort set lige så alsidig.

Hvis du ikke har så mange kvadratmeter at gøre godt med, så er det et glimrende alternativ, det er det virkelig.

08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold