Dansk
Gamereactor
gadget-tekster

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

Corsair giver os lidt af det hele til lidt mindre end de fleste konkurrenter, og det fungerer glimrende.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Her på redaktionen elsker vi altmuligmænd. Nej, ikke dem der dukker op og fikser vasken eller hænger et billede op, snarere tech-produkter der på alsidig vis kan tilbyde et væld af funktioner uden at fremstå ufokuserede.

HQ

Eksempelvis har vi tidligere rost Asus for deres ROG Chakram-mus, og Corsair følger nu trop med deres Sabre Pro Wireless, en mus der ved første øjekast kan stort set det hele, og kan være "all things to all men". Og kvinder.

Først og fremmest betyder det Bluetooth 4.2 LE, for dem der synes at det er nødvendigt, kombineret med en almindelig kablet USB-C-baseret forbindelse, og så naturligvis en 2.4GHz-forbindelse via en dertilhørende dongle. Dermed sikrer Corsair her at du har alle mulighederne foran dig, og via en lille switch i bunden, så skifter du mellem de forskellige modes.

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

Selve konstruktionen er lettere skulptureret, så den flugter med din hånd, men dens form er nok mere Deathadder end noget andet, på den gode måde. Du har to ekstra museknapper på venstre side, en DPI switcher i toppen og en USB-C indgang der, heldigvis, ikke er formet så det kun er Corsair der kan sælge dig et kabel, hvis det medfølgende ødelægges eller mistes. Det eneste her er at donglen sidder inde bag et plastikdæksel i bunden, ligesom hos Razer, og vi har her oplevet at disse har en tendens til at knække over tid, og vi havde så sandelig foretrukket en magnetbaseret løsning.

Dette er en annonce:

Når det så er sagt, så er musen ret så subtil i sit design, og selvom den er ret glat, så er den behagelig og lækker at have i hånden. Alsidighed opnås dog ikke kun af forbindelses- og opladningsmuligheder, men også gennem hestekræfter, og det har Corsair også sørget for.

Først og fremmest vejer den bare 79 gram, men det er uden at spare på imponerende specifikationer. Corsair Marksman-sensoren sikrer hele 26.000 DPI, som er overflod af den helt grelle klasse, men stadig. Ikke bare det, du får også en polling-rate på 2000Hz, som godt nok ikke er lige så meget som den kablede versions 8000Hz, men det er stadig mere end de fleste direkte konkurrenter.

Corsair Sabre RGB Pro Wireless

Desuden er der fjedre under de mekaniske switches, som gør at der er en responsivitet, en sprødhed i klikket, som de fleste der løbende har brugt Omron vil nikke genkendende til. Det føles i hvert fald glimrende.

Dette er en annonce:

Og det er alt sammen til cirka 749 kroner, 250 kroner mindre end en Chakram koster, 200 kroner mindre end en G Pro Superlight fra Logitech. Det kan altså noget, og udover måske at være en kende for glat for nogle, så er Sabre Pro Wireless altså en glimrende mus til pengene, som er uhyre let at anbefale. Det er så sandelig ikke alle der vil bruge de 2000Hz polling-rate, men en solid sensor, gode switches, subtilt design og god software til, så er den ganske let at anbefale.

09 Gamereactor Danmark
9 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold