Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Dead Island 2 Showcase
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   gadget-tekster

   MSI MEG Trident X (2021)

   MSI tilbyder op til en i9-11900K og et RTX 3090 i en maskine på bare 10.36 liter.

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt

   Vi har faktisk i flere omgange kigget nærmere på MSI's Trident desktop, men nu lader det til at være mere relevant end nogensinde før. Og hvorfor det? Producenter som netop MSI opdaterer jo deres faste hardware-serier hele tiden, ikke sandt? Og det er faktisk rigtigt, at denne nyeste Trident ikke bringer meget nyt til bordet. Hardwaren er ret specifikt lånt direkte fra den sidste Trident, der igennem en kraftigere CPU og GPU også introducerer en lidt større formfaktor med fokus på forøget køleevne.

   Så hvad sker der egentlig her? Jo, vi vælger lige at smide en anbefaling MSI's vej, fordi såkaldte "prebuilts" faktisk er en af de centrale måder hvorpå du faktisk kan få fingrene i en maskine udstyret med et RTX 3000-serie grafikkort fra Nvidia. Separate kort er stadig svære at finde til MSRP, som efterlader desperate forbrugere med få muligheder, men prebuilts har det med fortsat at fastholde en lavere markedspris, så det kan, i visse tilfælde, være den bedste handel mulig for dig, hvis du altså ikke kan vente et års tid på at markedet forhåbentlig stabiliserer sig.

   MSI MEG Trident X (2021)

   Ligesom Kim skrev om Trident X-varianten, så er kabinettet fortsat ikke meget større end en PS4 Pro, og er omtrent samme størrelse som en PS5, og overfladiske tests af blandt andet støjniveau og varmeudledning gav igen flotte resultater, men lyd ved omkring 10-12dB ved idle, og cirka 30dB ved fuld hammer. Ligeledes registrerede vi ikke synderligt høje temperatur trods den relativt kompakte formfaktor på 10,36 liter.

   Ligesom sidst betyder den mindre størrelse dog ikke, at der er sparret på kvaliteten af komponenterne, overhovedet. Vi snakker op til en i9-11900K (ingen Alder Lake-variant endnu), op til et RTX 3090, op til 64GB 3200MHz RAM og der er to M.2 NVMe PCIe-pladser til drev, samt to dedikerede pladser til 2.5" SATA'er. Med andre ord er der alt hvad du skal bruge her.

   Dette er en annonce:

   Den eneste reelle bekymring er at MSI's topudgave af Trident X kun er udstyret med en 850W 80 Plus Gold-strømforsyning, og selvom det i teorien bør være nok til at få systemet til at fungere optimalt, så er det før set at strømforsyninger under de 1000W kan få trippet deres overspændingsbeskyttelse, når RTX 3000-seriekort og tungere Intel-processorer af den nyere varaint "spiker" i deres strømforbrug. Det skal dog siges at vi ikke oplevede den slags, hverken under syntetisk eller spilbaseret test.

   Ellers er der alle de andre creature comforts man kunne tillade sig at forvente, lige fra Nahimic-baseret 7.1-lyd, WIFI 6E-understøttelse, Bluetooth 5.2 og to gange Thunderbolt 4. Der eneste man reelt kunne klandre MSI for er at RJ45-porten "kun" er 2.5 gig, og at HDMI er 2.0b, og ikke HDMI 2.1.

   MSI MEG Trident X (2021)

   For omtrent 20.000 får du ikke topmodellen, men en model med i7-11700K, RTX 3070, 32GB RAM og en 1TB SSD. Det er lige i den høje ende, når man tager i betragtning at eksempelvis Komplett vil samle dig en computer med et lidt større Corsair-kabinet, og en i9-11900F, RTX 3070, 16GB RAM og en 1TB SSD for cirka 16.000. Det er altså nødvendigt at være vild med selve formfaktoren, og hele ideen om at du nok halvere størrelse og vægt på din stationære. Det er noget af det som MSI tager penge for.

   Dette er en annonce:

   Silent Storm 3 Cooling, den glimrende Command Center-software, og generel glimrende byggekvalitet hører naturligvis med, og vi tillader os fortsat at anbefale Trident X, og Trident-linjen i det hele taget.

   08 Gamereactor Danmark
   8 / 10
   overall score
   er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold