Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

G2 Esports er LEC Season mestre

Efter at have besejret Fnatic i sæsonfinalen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

2023 League of Legends EMEA Championship er nu forbi. Efter måneders konkurrence spredt ud over flere splits og yderligere turneringer er LEC nu pakket ind i 2023, hvilket betyder, at alle øjne er rettet mod World Championship, der er indstillet til Sydkorea fra næste måned.

Men tilbage til LEC for tiden, da den i sidste weekend så Season Finals slutte, hvilket betyder, at vi nu har en sejrherre at tale om og vide, hvem der har gjort krav på det øverste frø i LEC for Worlds 2023.

Efter at have formået at holde Fnatic ude i finalen, cementerede G2 Esports sig som det hold, der skal slås i Europa i år, og har gjort krav på nummer et frø til Worlds fra LEC-regionen oven på € 65.000 i præmiepenge.

På grund af at tabe til G2 i finalen endte Fnatic med det andet LEC-frø til Worlds og € 40.000 i præmiepenge. På tredjepladsen kom MAD Lions, som gik hjem med €25.000 og det tredje LEC Worlds seed, alt imens Team BDS nettede Worlds Qualifying Series seed og €15.000 i præmiepenge. Hvert af de resterende LEC-hold er nu færdige til 2023-sæsonen, da de ikke deltager i Worlds 2023.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold