Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

G2 Esports er dine IEM Katowice 2023 mestre

Holdet besejrede Heroic for at gøre krav på broderparten af præmiepuljen på $1 million.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter et par ugers konkurrence er vinderen af 2023 IEM Katowice-turneringen blevet kåret. Efter en finaleweekend fandt den store finale sted i går aftes, hvor G2 Esports tog imod Heroic om både broderparten af præmiepuljen på $1 million, men også en direkte kvalifikation til IEM Cologne 2023 senere på året.

Efter en konkurrencemæssig visning blev vinderen afgjort efter det fjerde kort, da G2 Esports formåede at overvinde Heroic 3-1 i kampen samlet. Dette resultat har set G2 Esports gå derfra med $400.000 i præmiepenge, en plads ved den kommende IEM Cologne Major, og har faktisk gjort G2 Esports berettiget til Intel Grand Slam-titlen.

Det betyder, at G2 Esports slutter sig til folk som Team Vitality, FaZe Clan, Cloud9 og Outsiders i et kapløb om at sikre sig fire ESL Pro Tour Masters og begivenhedssejre. Løbet fortsætter i de næste ni begivenheder, hvilket betyder, at G2 Esports skal vinde en tredjedel af de kommende turneringer for at tage præmien på $ 1 million, der tilbydes for at opnå bedriften. Fangsten er også, at holdet skal gøre det før Team Vitality, Cloud9, eller Outsiders vinde tre begivenheder selv, eller før FaZe Clan vinder bare en af de næste tre begivenheder.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterede teksterIndlæser mere indhold