Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

G2 Esports afrunder Red Bull League af sin egen lineup

Esports-holdet vil konkurrere mod Fakers T1-liste.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det endelige hold, der vil være til stede ved Red Bull League of its Own turneringen, er blevet navngivet. Med T1, med Faker, som hovedhold, vil turneringen nu også se G2 Esports til stede og konkurrere i december i den enestående League of Legends begivenhed.

Ved siden af G2 og T1 vil Team Heretics, Karmine Corp, BIG, NNO Old, og Eintract Spandau også alle være til stede og tage til Berlins Velodrom den 9. december 2023 for at kæmpe for retten til at blive kaldt League of its Own mester.

Begivenheden starter kl. 10:00 BST / 11:00 CEST den 9. december og vil se Agon by AOC døbt som den officielle overvågningspartner for begivenheden, med AMD tilknyttet som teknologiudbyder. KIA vil også være til stede og vise den nye Kia EV9-model frem.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold