Dansk
Gamereactor
nyheder
Elden Ring

FromSoftware har ingen konkrete planer om Elden Ring 2

Hvis spillet en dag kommer, så er der meget lang tid til.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hvis FromSoftware var ethvert andet studie, så havde de set Elden Rings succes, og var øjeblikkeligt gået i gang med at kortlægge seriens langsigtede fremtid, og naturligvis afsløre at de arbejdede på en direkte efterfølger.

Men det gør de altså ikke, og hvis de en dag skal lave en direkte efterfølger, så bliver det altså ikke lige med det samme. I et interview med IGN siger Hidetaka Miyazaki dette:

"I'm not going to say, 'This is the end of it'. This is because I don't think we need to destroy the possibilities of the future and the good ideas that may be born in the future. However, at this point, there is no additional DLC or Elden Ring 2 in mind. Even if it's not the complete end of the story, I think this DLC will be a big break."

Så der er ingen grund til at holde vejret, og alt tyder på at studiet vil fortsætte med at udvikle de spil de har lyst til.

Elden Ring

Relaterede tekster

Elden RingScore

Elden Ring

ANMELDELSE. Skrevet af Stefan Briesenick

Ventetiden er endelig overstået, og FromSoftware byder nu velkommen til Tarnished Souls-fans. Her er The Lands Between.Indlæser mere indhold