Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7 vil blive fjernet fra butikkerne i september

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dem af jer der har fulgt med i spilbranchen de sidste par år har måske lagt mærke til en lidt bizar tendens, nemlig at spil direkte fjernes fra fysiske og digitale butikshylder, fordi rettighederne til visse varemærker i spillet simpelthen udløber, og derfor mister udgiveren retten til at sælge nye eksemplarer af produktet med dem i.

For det mest er disse spil dog ret gamle, men det er ikke rigtig tilfældet her. Forza Motorsport 7 udkom tilbage i 2017, men nu har udvikleren Turn 10 afsløret via deres hjemmeside, at spillet, og alle dets udvidelser, fjernes fra Microsoft Store og Xbox Game Pass d. 15 september.

Det skal dog slås fast, at hvis du i forvejen ejer spillet, så kan du stadig hente det ned og spille det. Det er udelukkende salget af nye eksemplarer der stoppes fra den dato. Desuden kan du faktisk anskaffe dig det lige nu ganske "gratis".

I meddelelsen er der en fin lille detalje for dem med Xbox Game Pass-abonnement. For dem der har købt DLC til Forza Motorsport 7, men ikke ejer hovedspillet, de får en Token igennem Xbox Message Center før d. 3 august, som lader den pågældende spiller få hele spillet kvit og frit.

Forza Motorsport 7

Relaterede tekster

8
Forza Motorsport 7Score

Forza Motorsport 7

ANMELDELSE. Skrevet af Petter Hegevall

Turn 10 er tilbage til en syvende omgang på den store Forza-racerbane, men har studiet formået at sætte ny rekord?

5
Ikke flere loot boxes i Forza Motorsport 7

Ikke flere loot boxes i Forza Motorsport 7

NYHED. Skrevet af Kim Olsen

2017 var året hvor ordet Loot Box blev verdenskendt, og noget tyder på at 2018 bliver året hvor Loot Box tendensen begynder at dø for alvor - håber vi. Turn 10 har...Indlæser mere indhold