Dansk

Velkommen til Gamereactor.

Herunder kan du se vores forskellige hovedemner. Husk: skriv pænt til hinanden, så er vi så glade! De lange regler kan du se i bunden af denne side.

Bliv medlem
Fremhævede nyeste kommenterede

Herunder finder du de generelle regler, som bør overholdes hvis du vil færdes på Gamereactor, og kommentere på diverse artikler, eller interagere med andre brugere via sidens forum. Gamereactor, og sidens moderatorer, forbeholder sig retten til at slette indlæg, hvis det afgøres at disse ikke stemmer overens med sidens brugsregler, og ligeledes kan Gamereactor, og sidens moderatorer, banne brugere uden varsel, skulle dette være nødvendigt.

Har du spørgsmål til en beslutning moderatorerne har taget, så henvend dig direkte til én af moderatorerne via en privatbesked på siden, eller send en email til Gamereactor på kim.olsen@gamereactor.dk. Herunder følger Gamereactors brugsregler.

1. Da Gamereactor skal være et rart sted at opholde sig, vil vi ikke acceptere grove bandeord, tilsvininger eller trusler. Ligeledes er anstødelige brugernavne, eller brugernavne der kan forveksles med redaktionsmedlemmer, ikke tilladt. Du skal tiltale og omtale andre i en pæn og ordentlig tone, og nedværdigende udtalelser er ikke tilladt. Posteringer, der krænker andres religiøse, seksuelle eller politiske holdninger, er ikke tilladt. Dette er såvel i spøg som i alvor. Misbrug vil medføre en advarsel fra sidens moderatorer, eller helt udelukkelse fra Gamereactor.

2. Dit indlæg skal have relevans til det overordnede emne i det pågældende forum og for den tråd, du skriver i. Når du poster et nyt indlæg skal overskriften ligeledes passe til indholdet. Misbrug vil medføre en advarsel fra sidens moderatorer, eller helt udelukkelse fra Gamereactor.

3. Reklame er ikke tilladt. Det samme gælder spam og dobbelposteringer. Alle former for links til eksterne brugerundersøgelser og spørgeskemaer vil blive slettet, med mindre der foreligger en skriftligt aftale med redaktionen.

4. Posteringer, hvor der indgår links til virus eller andre programmer, der har til hensigt at skade en brugers maskine, tolereres ikke. Opfordring eller links til warez samt piratkopiering er naturligvis heller ikke tilladt. Misbrug vil medføre en advarsel fra sidens moderatorer, eller helt udelukkelse fra Gamereactor.

5. Gamereactor tillader ikke dobbeltbrugeri. Det er imod reglerne at have flere brugere på samme IP eller email. Den pågældende dobbeltbruger slettes uden varsling, og med øjeblikkelig virkning.

Gamereactor forbeholder sig retten til at advare brugere, der ikke følger reglerne. I ekstreme tilfælde bortvises brugeren uden advarsel.

Følgende moderatorer kan hjælpe dig, hvis du skulle opleve overtrædelser eller problemer med et eller flere af ovenstående punkter: Gongorrian, TRIC, Carmillah, Mike JezZ eller hjorth.