Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Fortnite

Fortnite Global Championship-billetter er nu til salg

Turneringen afholdes i København, Danmark i midten af oktober.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kommer stadig tættere på startdatoen for den førende begivenhed i den konkurrencedygtige Fortnite-kalender, da Fortnite Championship Series Global Championship er sat til at blive afholdt i København, Danmark mellem 13. og 15. oktober, og dermed har Epic Games nu annonceret, hvornår billetter til begivenheden vil blive sat til salg.

Og den dag, det hele starter, er faktisk i dag. Lige nu kan du hente en billet for at kunne deltage i begivenheden for at se de bedste Fortnite spillere fra hele verden, der alle konkurrerer om en andel af en præmiepulje på $4 millioner.

Billetterne spænder fra endagskort af weekendbilletter, hvor disse klokker ind på henholdsvis $ 40-70 og $ 70-100.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold