Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Fortnite Chapter 3 slutter officielt i december

Denne æra af Epic Games' episke battle royale-spil slutter meget før end forventet.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Chapter One af Fortnite varede i årevis, Chapter Two var kortere men varede en lang række sæsoner også, men Chapter Three, som vi befinder os i nu, skal vise sig at være markant kortere end de to forrige.

Epic Games har afsløret at denne tredje æra af det populære spil vil slutte efter bare fire sæsoner, og dermed blive afsluttet med et brag i december.

Dette er blevet afsløret ved Fortnite Championship Series Invitational, og der kommer til at være et større "Finale Event" om få uger på linje med dem vi har set før, og det kommer til at hedde "Fracture". Mere specifikt sker det d. 3 december kl. 22 dansk tid.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold