Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

Forbidden Gaming skriver kontrakt med Evample

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forbidden Gaming har afsløret via et indlæg på Twitter, at de nu har hyret en ny spiller ind til deres Rocket League-hold, og det er med Evample. Dermed slutter han sig til det eksisterende line-up bestående af Connor "Hawk" Baldock og Dean "Scarth" Bagrie.

Forbidden Gaming er en australsk esportsorganisation, der primært spiller i Oceania-regionen. Denne nye kontrakt betyder at holdet nu rykker op fra Tier C-delen af turneringen, og kan dyste med i mere officielle begivenheder, såsom Rocket League Championship Series.

Evample, og resten af Forbidden, skal snart spille deres første kamp sammen, men det vides ikke helt hvornår. Holdet formåede dog sidste at få succes i OCE Drage League, som blev afgjort tilbage i slutningen af december.

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold