Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
For Honor

For Honor samler 15 millioner spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For Honor repræsenterede et ganske stort sats for Ubisoft, der løbende i løbet af de sidste par år har suppleret deres normalt sandkassetitler med lidt anderledes spil også. Flere rapporter postulerede efter udgivelsen af antallet af aktive spillere var faldet drastisk, men alligevel lader det til at det går ganske fortrinligt. Om ikke andet har rigtig mange spillere prøvet det.

Spillets officielle Twitter-kanal har nemlig afsløret, at spillet har ramt 15 millioner unikke spillere.

"Warriors, @ForHonorGame would like to thank the 15 million warriors that have taken up arms and joined us on the battlefield! #ForHonor "

Dette er på tværs af alle platforme, og betyder ikke at spillet har solgt 15 millioner eksemplarer. Faktisk har spillet været gratis at spille henover en række weekender siden udgivelsen, men flot det er det.

For Honor

Relaterede tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Et friskt pust for Ubisoft. Et friskt pust for multiplayerspil.

2
For Honor kommer til Xbox Game Pass

For Honor kommer til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Normalt får vi en del spil præsenteret til Xbox Game Pass i begyndelsen af måneden. Men nu er spillene til starten af juni afsløret, og vi får kun præsenteret fire af...Indlæser mere indhold