Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
For Honor

For Honor får endelig dedikerede servere i denne måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sidste sommer afslørede Ubisoft, at efter seks måneder med talløse klager fra fans, så ville de endelig påbegynde arbejdet på at overgå til dedikerede servere i For Honor. Dette var naturligvis en god nyhed, men siden da har der været ganske stille omkring udviklingen, og i mellemtiden har rapporter foreslået, at det ikke går synderligt godt for spillet. Det kunne dog vende nu, for nu ankommer de dedikerede servere endelig.

I en ny trailer der fejrer spillets femte sæson, samt en pressemeddelelse, afslører Ubisoft de dedikerede servere vil blive sparket i gang på PC fra d. 19 januar. Derfra vil Ubisoft tæt monitorere stabiliteten, og når alle eventuelle problemer er blevet fikset, så vil de også erstatte den nuværende konsolløsning.

Ifølge Ubisoft vil dette skift "remove the session migrations as well as the NAT requirements while eliminating most of the resyncing, resulting in a more stable experience and improved matchmaking."

Spiller du stadig For Honor?

HQ
For Honor

Relaterede tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Et friskt pust for Ubisoft. Et friskt pust for multiplayerspil.

2
For Honor kommer til Xbox Game Pass

For Honor kommer til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Normalt får vi en del spil præsenteret til Xbox Game Pass i begyndelsen af måneden. Men nu er spillene til starten af juni afsløret, og vi får kun præsenteret fire af...Indlæser mere indhold