Dansk
Gamereactor
nyheder
Greedfall

Focus Home Interactives omsætning er steget med 135% sammenlignet med sidste år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udgiveren Focus Home Interactive må siges at have haft nogle ret solide år. Ikke bare har de udgivet en række store hits, deriblandt Vampyr, A Plague Tale: Innocence og Call of Cthulhu, men deres omsætning er også løbende steget. Det er kulmineret i deres seneste finansrapport, hvor de rapportere en stigning på hele 135% sammenlignet med samme periode sidste år.

Denne rapport er nu offentligt afsløret, og her fremgår det at det primært skyldes GreedFall, der ifølge har haft en "stunning start", at tallet er så højt.

"This record performance demonstrates our ability to leverage the know-how and talent of our teams with that of our partner studios. We will continue to work hard with the commitment of pursuing our growth journey," der sidder som formand i virksomhedens ledelse.

GreedFall anses som værende den primære faktor, men det har fået hjælp af A Plague Tale: Innocence, World War Z og The Surge 2.

Greedfall

Relaterede tekster

GreedfallScore

Greedfall

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Spiders Studio forsøger sig med endnu et rollespil, men dette er faktisk deres hidtil bedste. Vi anmelder det spændende Greedfall.Indlæser mere indhold