Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Fnatic kommer ikke med i LEC-slutspillet for første gang i sin historie

"Dette resultat er ikke acceptabelt for Fnatic, og det er heller ikke en afspejling af det præstationsniveau, vores fans fortjener at se fra os i LEC."

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Et af de ældste og mest succesrige hold i League of Legends EMEA Championship (LEC), Fnatic har ikke kvalificeret sig til slutspillet for første gang, siden det blev en del af mesterskabet.

Et skuffende resultat for både fans og holdet, Fnatic havde en rekord på to sejre og syv tab på tværs af deres ni kampe i den første uge af LEC's nye EMEA-format og sluttede på niendepladsen.

I en officiel erklæring på deres Twitter tilbød Fnatic-holdet deres undskyldninger til fans, takkede dem for deres støtte og lovede at komme stærkere tilbage.

De sagde: "Dette resultat er ikke acceptabelt for Fnatic, og det er heller ikke en afspejling af det præstationsniveau, vores fans fortjener at se fra os i LEC.

"Vi vil tage os tid til at reflektere og komme tilbage endnu stærkere."

Fnatics administrerende direktør Sam Matthews kom også med en erklæring om holdets præstation og sagde, at skylden ligger hos ham og bad fans om at være venlige over for spillerne og personalet, der arbejder i hele LEC.

Matthews sagde: "Vi har yderligere to splittelser foran os. Vi har mange muligheder foran os.

"Det er bedre, at det skete nu, end at vi rodede os igennem. Vi får en chance for at genoverveje. Vi kommer meget stærkere tilbage."

Flere Fnatic-spillere som Wunder, Rekkles og Rhuckz udtrykte deres skuffelse samt hensigt om også at forbedre sig via Twitter, og det er sandsynligt, at spillerne vil diskutere situationen mere i løbet af deres forlængede offseason.

Endelig sagde Fnatics træner Javier "Dardo" Zafra på sin Twitter, at han er den eneste person, der er ansvarlig for holdets fiasko, men at de ville bruge tiden til at forbedre sig.

Zafra sluttede håbefuldt og sagde: "Jeg kan med sikkerhed love, at dette ikke er den Fnatic, du vil se resten af 2023.

"Vi vil rette op på dette og være tilbage på toppen og kæmpe."

Hvad synes du om FNC's præstationer og fremtidsudsigter? Fortæl os det i kommentarerne.

League of Legends
Photo: Fnatic

Relaterede teksterIndlæser mere indhold