Dansk
Gamereactor
esports
Dota 2

Fnatic forlader midlertidigt Dota 2

Esportsorganisationen forlader konkurrencescenen, mens den vurderer spillets økonomiske levedygtighed.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når du tænker på de monstrøse præmiepuljer, der normalt udgør Dota 2 The International turneringer, kan det virke usædvanligt, at Fnatic forlader Dota Pro Circuit midlertidigt for at vurdere spillets økonomiske levedygtighed og konkurrencemæssige scene. Men sådan er det.

Som det fremgår af et blogindlæg, har holdet gjort det klart, at mens The International kan prale af en meget lukrativ præmiepulje, er økonomien i scenen lige nu en anden historie, en der ikke er bæredygtig for holdet, som det ser ud.

"For nylig er vi blevet tvunget til at reflektere over bæredygtigheden og fremtiden for titlen for Fnatic og i sidste ende træffe en vanskelig, men nødvendig beslutning om midlertidigt at trække sig tilbage fra DOTA 2 pro -kredsløbet. Vi vil gerne udtrykke vores dybtfølte taknemmelighed til alle spillere, stab og medlemmer, der har været en del af denne utrolige rejse, sammen med vores utrolige fanbase, der har gjort vores rejse i SEA-regionen så speciel.

Med hensyn til hvad dette betyder for Fnatics nuværende Dota 2-trup, har holdet udtalt, at det ser på at finde nye hjem og steder til sine spillere, før det formelt trækker sig tilbage fra scenen, og at Fnatic med dette i tankerne vil fortsætte med at stille et hold på den igangværende BTS Pro Series.

Dota 2

Relaterede tekster



Indlæser mere indhold