Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Tanks

Flere udviklere donerer penge til krigsramte børn

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Til tider kan man stoppe op i et øjebliks intens refleksion, og tænke over den kontrast der imellem egentlige krigsofre, og de mange, mange mennesker der er fanget i konflikter verden over lige nu.

Spiludviklere er dog ikke blinde overfor dette forhold imellem krig for sjov og krig i den virkelige verden. Flere spiludviklere der har krigsspil på markedet, deriblandt Wargaming, har indgået et samarbejde om at indsamle penge til War Child's Armistice i den her måned.

Derudover er udviklere som M2H, Blackmill Games, Positech Games, og iNK Stories også involveret, som alle vil donere overskud fra deres respektive forretninger til organisationen, der skal støtte børn i krigssituationer.

Herunder kan du se en video som Wargaming har lavet om emnet, som i øvrigt har nogle fine betragtninger om krig i spil kontra krig i virkeligheden.

HQ
World of Tanks

Relaterede tekster

0
World of Tanks: Xbox One EditionScore

World of Tanks: Xbox One Edition

ANMELDELSE. Skrevet af Cecilia Fjällström

Det var kun et spørgsmål om tid, inden kampvognene ville indtage den nye konsolgeneration. Vi har kigget nærmere på Xbox One-versionen er storsuccesen World of Tanks.

2
World of Tanks får ny spilmotor i 2018

World of Tanks får ny spilmotor i 2018

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Wargaming.net har løftet sløret for den kommende 1.0 opdatering til World of Tanks, der bringer en helt ny grafisk spilmotor til deres populære free to play-spil. Med den...Indlæser mere indhold