Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Flash Wolves tager sejren ved IEM Katowice

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Katowice, Polen lagde for nylig hus til en masse forskellige League of Legends-hold i anledning af Intel Extreme Masters-turneringen, og det blev det taiwanesiske hold Flash Wolves det til sidst tog hjem med trofæet.

Udvalget af hold inkluderede H2K Gaming, M19, Unicorns of Love, Flash Wolves, Kongdoo Monster, ROX Tigers, Hong Kong Esports, og G2 Esports og det sidstnævnte hold fik tilbudt en plads blandt finalisterne da Cloud9 takkede nej.

De første kamp i Gruppe A så det koreanske hold ROX Tigers slå russiske M19, og H2K Gaming besejrede Hong Kong Esports, og derfor skulle de to tabere toppes i en anden kamp. Hong Kong Esports endte med at løbe med sejren, og derfor kunne de gå op imod H2K Gaming, som tabte deres kamp imod ROX Tigers 2-1. H2K Gaming slog Hong Kong Esports med samme resultat

Koreanske Kongdoo Monster har ikke klaret sig synderligt godt i den koreanske liga, og i Gruppe B skulle de op imod europæiske Unicorns of Love, og som forventet tabte de. Ligeså tabte G2 Esports til Flash Wolves.

G2 Esports og Flash Wolves endte i en hæsblæsende finale, der godt nok endte 2-0 til Flash Wolves, men alligevel bød på hæsblæsende action.

Taiwanesiske hold formår sjældent at trække denne slags opmærksomhed, så det var en stor sejr for holdet.

League of Legends
Photo: Intel

Relaterede teksterIndlæser mere indhold