Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Marvel's Midnight Suns

Firaxis har også gennemgået en fyringsrunde

Dette sker efter at Marvel's Midnight Suns ikke har leveret de salgstal studiet havde håbet på.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi har vidst i noget tid at Marvel's Midnight Suns ikke har leveret de salgstal som studiet bag, Firaxis, havde håbet på. Men nu får det desværre konsekvenser for studiet, der har gennemgået en fyringsrunde i kølvandet.

I en meddelelse til Axios bekræfter 2K at der er blevet gennemført en fyringsrunde på godt 30 ansatte, som alle er blevet afskediget. Det vides endnu ikke om hvorvidt de er blevet roteret rundt.

2K siger at disse fyringer er blevet foretaget som resultat af "sharpening of focus, enhancements of efficiencies, and an alignment of our talent against our highest priorities".

Dette lader til at stemme overens med en samlet plan for 2K, der har planer om at spare $50 millioner i et "Cost Reduction Program".

Marvel's Midnight Suns

Relaterede tekster

7
Marvel's Midnight SunsScore

Marvel's Midnight Suns

ANMELDELSE. Skrevet af Patrik Severin

Firaxis unikke fortolkning af Marvel-brandet er nu endelig ankommet, og vi gelejdet vor helte ind i manegen.Indlæser mere indhold