Dansk
Gamereactor
film-anmeldelser
Find Nemo

Find Nemo

Amerikanske Pixar står klar med vandet og vidunderlig historie. Uden tvivl firmaets bedste film til dato.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Det kan godt være, at holdet hos amerikanske Pixar er nogle visuelle troldmænd, der kan få selv den mindste pixel til at virke levende, men det er for mit vedkommende i historien og karaktererne, at den virkelig dybde skal findes - og her er "Find Nemo", deres indtil videre bedste film.

HQ

Historien handler om lille Nemo, den sidste overlevende i et kuld af klovnefisk, der meget naturligt bliver ekstra godt passet på af faderen. Men da han på sin første skoledag ender i nettet hos en fritidsdykker og derefter fragtes den lange vej til Australien, så skyer hans far ingen midler for at komme ham til undsætning.

Som altid skaber det et hav af sjove situationer, hvor vi støder på hele havets beboere - store som små. Visuelt kan der ikke sættes en finger på "Find Nemo", der nærmest funkler i DVD-udgivelsen. Animationen af figurerne er pragtfuld, og hele farveladen bruges i forsøget på at gøre havet så fantasifuldt og stort som overhovedet muligt. Dialogen - og det gælder specielt den danske - sidder lige i skabet med bl.a. Lars Bom, Troels Lyby og Mette Lisby som henholdsvis Gælle, Marlin og Dory.

Hvor "Monsters Inc". måske har været forbeholdt det ældre publikum, så er "Find Nemo" for hele familien, og det er der i dette tilfælde ikke noget skidt i.

Find Nemo
Dette er en annonce:
Find Nemo
Find Nemo
Find Nemo
Find Nemo
Dette er en annonce:
Find Nemo
08 Gamereactor Danmark
8 / 10
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede tekster

3
Find Nemo

Find Nemo

FILM-ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Tanggaard

Amerikanske Pixar står klar med vandet og vidunderlig historie. Uden tvivl firmaets bedste film til dato.Indlæser mere indhold