Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Final Fantasy XIV tilføjer yderligere to millioner spillere siden juli

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tilbage i sommer ankom den seneste udvidelse til det uhyre populære Final Fantasy XIV, som nu gør at spillet hedder Final Fantasy XIV: Shadowbringers. Til trods for at markedet for abonnementsbaserede MMORPG'ere ikke er synderligt let at navigere, så har Square Enix formået at skabe en gigantisk succes, og tilbage i juli da udvidelsen ankom var der hele 16 millioner faste spillere.

Men det var ikke bare udvidelsen der fik antallet til at stige kortvarigt, for Square Enix har formået at bibeholde deres momentum. For nylig kunne de nemlig afsløre via deres hjemmeside, at de nu har ramt hele 18 millioner spillere.

Det betyder at de på bare fem måneder har tilføjet yderligere to millioner spillere. Faktisk er der sket enormt meget for spillet i løbet af de sidste to år, for tilbage i august 2017 var antallet af spillere omkring 10 millioner.

Har du spillet det endnu?

Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Relaterede tekster

8
Final Fantasy XIV: ShadowbringersScore

Final Fantasy XIV: Shadowbringers

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

På samme tid en episk konklusion og en spændende ny begyndelse, sparker Shadowbringers endnu mere liv i et genremæssigt fortidslevn og gør det til muligvis en af de bedste onlinerollespil nogensinde.



Indlæser mere indhold