Dansk
Gamereactor
nyheder
Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Final Fantasy XIV: Shadowbringers har fået sin første opdatering og dermed nyt indhold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Square Enix nyder i øjeblikket stor succes med Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Den nye udvidelse - Final Fantasy XIV: Shadowbringers - gør det uden tvivl også velfortjent. I tirsdags lancerede Square Enix den første mindre opdatering, der primært var rettet mod at rette en række mekaniske småfejl som følge af lanceringen af Shadowbringers.

Dog tilføjede opdateringen - benævnt som 5.01 - også første del af det nye såkaldte normal raid Eden's Gate. Denne tilføjer fire nye 8-personers kampe, som en del af den udvidet fortælling New Chronicles of a New Era. For at komme i gang med det nye indhold, kræver det dog at du har gennemført hele grundhistorien i Shadowbringers, og har et såkaldt item level på 425 som minimum. Alle opdateringerne kan ses på spillets hjemmeside, The Lodestone.

Final Fantasy XIV: Shadowbringers har skabte stor omtale omkring online-rollespillet. Hvis du endnu ikke har prøvet det, men er blevet fanget af alt snakken, så kan du læse vores flotte anmeldelse for lige at give dig det sidste skub.

HQ
Final Fantasy XIV: Shadowbringers

Relaterede tekster

8
Final Fantasy XIV: ShadowbringersScore

Final Fantasy XIV: Shadowbringers

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

På samme tid en episk konklusion og en spændende ny begyndelse, sparker Shadowbringers endnu mere liv i et genremæssigt fortidslevn og gør det til muligvis en af de bedste onlinerollespil nogensinde.



Indlæser mere indhold