Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder

FIFA-præsident siger at deres kommende spil er "the best e-game for any girl or boy"

Gianni Infantino insisterer på at de sidder på en stor rival til EA's fodboldspilsserie.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter noget der ligner 30 år i partnerskab, så bryder EA og FIFA officielt i år, og det kommende fodboldspil hedder derfor ikke "FIFA", men snarere "EA Sports FC". Det er FIFA slet ikke bitre over, men de har dog i sinde at lancere en direkte konkurrent, som de åbenbart selv mener vil udfordre EA's monopol.

Som journalist Martyn Ziegler kan rapportere, så sagde FIFA-præsident Gianni Infantino i sin takketale for nylig ved FIFA's formandsvalg, hvor han stillede op uden nogen konkurrent, følgende:

"The new FIFA game - the FIFA 25, 26, 27 and so on - will always be the best e-game for any girl or boy, We will have news on this very soon."

Det er en mærkelig formulering, ingen tvivl om det, men det er ikke første gang at Infantino har slået fast at de ønsker at give EA kamp til stregen.

FIFA-præsident siger at deres kommende spil er "the best e-game for any girl or boy"


Indlæser mere indhold